«Επιθυμία μου είναι να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ σε διαφορετικό ρόλο»

Aπό sdna.gr: Μετά την κατάκτηση του νταμπλ με την Αμρισβίλ στο ελβετικό πρωτάθλημα, ο Ντίμα Φιλίποφ μίλησε στο SDNA για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να γυρίσει στον ΠΑΟΚ σε διαφορετικό πόστο από αυτό του αθλητή.
Πηγή: sdna.gr
«Επιθυμία μου είναι να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ σε διαφορετικό ρόλο»

Ο Έλληνας πασαδόρος επεσήμανε την διαφορά ανάμεσα σε ελβετικό και ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ κλείνοντας σημείωσε ότι θα βρίσκεται την Πέμπτη (14/4) στο γήπεδο της Τούμπας για την μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League.

- Ποια τα συναισθήματά σου για την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελβετία;

«Είναι φανταστικά! Είναι φοβερό να κατακτάς κάτι που παλεύεις όλη την χρόνια. Ήταν δύσκολη σεζόν για εμένα και το αφιερώνω στον παππού που τον έχασα πρόσφατα».

- Τι διαφορετικό είδες στο ελβετικό πρωτάθλημα σε σχέση με το αντίστοιχο στην Ελλάδα;

«Εδώ ο κόσμος εκτιμάει πολλά πράγματα, χάνεις ή κερδίζεις είσαι για αυτούς σημαντικός, πάντα έχεις την υποστήριξή τους. Στην Ελλάδα δυστυχώς από τη μια μέρα στην άλλη αλλάζουν αρκετά...».

- Παρακολουθείς το ελληνικό πρωτάθλημα που φέτος είναι από τα πιο αμφίρροπα των τελευταίων ετών;

«Και βέβαια βλέπω. Ο κουμπάρος μου ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αγωνίζεται στη Σύρο που κάνει μία εξαιρετική προσπάθεια και φέτος, ενώ έχω και πολλούς φίλους στον ΠΑΟΚ. Αναμένω τα τελευταία ματς που θα κρίνουν τον τίτλο και ίσως τα παρακολουθήσω και από κοντά».

- Ποια ομάδα θεωρείς ότι έχει το προβάδισμα για τον τίτλο;

«Είναι πολύ κοντά οι ομάδες μεταξύ τους και βαθμολογικά και ποιοτικά, με το σύστημα που υπάρχει στα play off η κάθε ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, καθώς γίνονται πολλές ανατροπές».

- Θα ήθελες να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ;

«Θα ήθελα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ από άλλο πόστο που μπορώ να βοηθήσω. Ο ΠΑΟΚ με αγκάλιασε, η οικογένεια Σαββίδη με εκτίμησε και με αγάπησε και είμαι έτοιμος να βοηθήσω από πόστο που θα νομίζει ότι μπορώ ο πρόεδρος».

- Πότε θα έρθεις ξανά στην Ελλάδα;

«Ελπίζω να τα πούμε στο παιχνίδι την Πέμπτη, όλοι με ένα ασπρόμαυρο κασκόλ και ο ΠΑΟΚ να πάρει την μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Conference League!».

Διαβάστε ακόμη...