Δεν ρισκάρουν με Μίλικ, ολοταχώς για... Τούμπα

Από sdna.gr: Όπως όλα δείχνουν, ο Αρκάντιους Μίλικ θα είναι εκτός της πρώτης αναμέτρησης της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ, φοβούμενοι το ρίσκο της υποτροπής - Πανέτοιμος για τη ρεβάνς της Τούμπας.
Πηγή: sdna.gr
Δεν ρισκάρουν με Μίλικ, ολοταχώς για... Τούμπα

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνουν τα ΜΜΕ της Γαλλίας, ο Αρκάντιους Μίλικ δεν θα δώσει το παρών στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος και προφυλάσσεται ενόψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζουν οι Γάλλοι, αν και η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για απουσία δέκα ημερών λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς της Πολωνίας στις 24 Μαρτίου, εν τέλει η επάνοδός του στο γήπεδο θα καθυστερήσει... Και αυτό γιατί το ιατρικό επιτελείο της Μαρσέιγ δεν θα πάρει κανένα ρίσκο υπό τον φόβο υποτροπής.

Κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως ο Πολωνός επιθετικός τίθεται εκτός από το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μονπελιέ στις 10/4.

Ο Χόρχε Σαμπάολι ευελπιστεί πως ο Πολωνός θα είναι διαθέσιμος και απόλυτα έτοιμος στην ρεβάνς της Τούμπας σε μια εβδομάδα...

Διαβάστε ακόμη...