Ώρα τελικού για ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Ώρα τελικού, ώρα κούπας, ώρα ΠΑΟΚ! Στις 19:15 (ΕΡΤ3 / live PAOK24) η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου αντιμετωπίζει στον τελικό, του Final-4 της Γλυφάδας, τον Φοίνικα Σύρου.
Πηγή: paok24.com
Ώρα τελικού για ΠΑΟΚ!

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από τη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ το βράδυ της Πέμπτης, ενώ οι Συριανοί λύγισαν την αντίσταση του μαχητικού Πήγασου Πολίχνης, επίσης στο τάι μπρέικ.

Δύο τα ερωτηματικά που περιμένουν απάντηση λίγο πριν την έναρξη του τελικού. Ποιος εκ των Κουκλίνσκι, Μπαρνς θα βρεθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον τελικό (στον ημιτελικό προτιμήθηκε ο δεύτερος) και εάν ο Τζούριτς είναι σε θέση να βοηθήσει τον Φοίνικα Σύρου (πληροφορίες τον θέλουν τις προηγούμενες ημέρες να είναι άρρωστος με γαστρεντερίτιδα).

Ο Δικέφαλος θέλει να ξορκίσει την... κατάρα της στεριάς, μιας και οι τρεις φορές που έχει κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας ήταν όλες σε νησιά.

Το 2015 στη Σύρο, το 2018 στην Ρόδο και το 2019 στην Ιεράπετρα. Εκείνος ήταν και ο τελευταίος τίτλος του θεσμού, αφού τα δύο τελευταία χρόνια δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας.

Από την άλλη πλευρά, οι «πειρατές» διεκδικούν το πρώτο κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία τους, καθώς μέχρι στιγμής στην τροπαιοθήκη τους έχουν δύο Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με πρωινό χαλάρωμα και είναι έτοιμες για το μεγάλο ραντεβού που θα κρίνει τον φετινό κυπελλούχο.

Διαβάστε ακόμη...