ΠΑΟΚ: Ψάχνει αλλά δε βρίσκει ψηλό

Από paok24.com : Ο ΠΑΟΚ Μαteco, συνεχίζει να βελτιώνει, τηρουμένων των αναλογιών την αγωνιστική του εικόνα, όπως φάνηκε και στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η διαδικασία αυτή, γίνεται ελλείψει ενός πολύ σημαντικού άξονα στο παιχνίδι του, όπως ήταν ο Μάρβιν Τζόουνς.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Ψάχνει αλλά δε βρίσκει ψηλό

Όπως φάνηκε τόσο με το Περιστέρι, όσο και με τον Παναθηναϊκό, τα περιθώρια βελτίωσης του Λι, είναι πάρα πολλά αν και βέβαια ο Αμερικανός, ήρθε για να έχει συγκεκριμένο ρόλο και χρόνο στο παιχνίδι.

«Πρέπει να βρούμε έναν ακόμη παίκτη μέσα στη ρακέτα, ελπίζω να γίνει σύντομα, γιατί έχουμε ένα μεγάλο κενό με την αποχώρηση του Τζόουνς» ανέφερε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να δείξει την αναγκαιότητα για την προσθήκη ενός ψηλού στο ρόστερ.

Η αναζήτηση συνεχίζεται, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο ΠΑΟΚ Μαteco, δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε κάποια εφικτή περίπτωση. Δεδομένης και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, όσοι παίκτες έχουν ξεχωρίσει από αυτούς που έχουν προταθεί, είναι αρκετά πιο πάνω από τα χρήματα που μπορεί να δώσει τώρα ο ΠΑΟΚ.

Με τα δεδομένα αυτά, δε μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμα και για την επιλογή κάποιου ρούκι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κάτι που μπορεί μέχρι πριν μερικές ημέρες, να μην ήταν στο «τραπέζι», αλλά τώρα, δε θα είναι έκπληξη, αν προκύψει λύση από αυτήν την αγορά.

Διαβάστε ακόμη...