ΠΑΟΚ: Παρών σε παγκόσμιο συνέδριο στο Μαϊάμι

Από paok24.com: Ο Παναγιώτης Αρωνιάδης εκπροσωπεί τον Δικέφαλο
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Παρών σε παγκόσμιο συνέδριο στο Μαϊάμι

Στο Μαϊάμι των ΗΠΑ βρίσκεται ο Παναγιώτης Αρωνιάδης ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στο Soccerex, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια παγκοσμίως που αφορούν το ποδόσφαιρο. Ο «Δικέφαλος» και ο επικεφαλής της ομάδας new media της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ κλήθηκαν να δώσουν το παρών σε ένα διήμερο συνέδριο στο οποίο θα συζητηθούν καινοτόμες ιδέες που συμβάλλουν στην προώθηση του ποδοσφαίρου και κάνουν ακόμα πιο εμπορικό και ελκυστικό το brand μιας διοργάνωσης ή ενός συλλόγου.

Ομιλητές σε αυτό το συνέδριο είναι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο σε κάθε βαθμίδα του. Πρώην παίκτες όπως ο Φερνάντο Ιέρο, Φερνάνο Μοριέντες και Ντιρκ Κάιτ, πρώην διαιτητές όπως Χάουαρντ Ουέμπ, ο πρόεδρος της Μεξικανικής Λίγκας, ο κομισάριος του MLS, διοικητικά στελέχη ομάδων από όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Φέγενορντ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο ΠΑΟΚ και ο Παναγιώτης Αρωνιάδης κλήθηκαν με αφορμή τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος new media του ΠΑΟΚ και της προβολής κάθε πτυχής και δράσης της ομάδας μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα στην προσπάθεια προσέγγισης όλο και μεγαλύτερου κοινού.

Η θεματολογία αφορά κάθε πτυχή του ποδοσφαίρου. Από την προστασία των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας και της ομαλής μετάβασής τους στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και των φώτων της δημοσιότητας μέχρι τις κοινωνικές δράσεις των ομάδων, και από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τον τρόπο με τον οποίοι οι ομάδες μπορούν να έχουν τα περισσότερα δυνατά οφέλη μέχρι τις δράσεις μέσω των social media που φέρουν το ποδόσφαιρο σε ολοένα και μεγαλύτερο κοινό.

Διαβάστε ακόμη...