ΠΑΟΚ: Έκλεισε ο φάκελος του Ίνγκασον, ανοίγουν άλλοι...

Από sdna.gr : Εξελίξεις... προσεχώς. Κινητικότητα αναμένεται να σημειωθεί το επόμενο διάστημα στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ δεδομένου πως θα καταγραφούν συζητήσεις που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει του καλοκαιριού!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Έκλεισε ο φάκελος του Ίνγκασον, ανοίγουν άλλοι...

Ξεκινώντας από τα βασικά... Η υπόθεση του Ίνγκι Ίνγκασον έκλεισε θετικά για τον ΠΑΟΚ, για την ακρίβεια και για τις δύο πλευρές δεδομένης της επιθυμίας του Ισλανδού να παραμείνει στο δυναμικό του Δικεφάλου και για τα επόμενα χρόνια. Ένα ζήτημα που βρέθηκε στην κορυφή της ατζέντας του Δικεφάλου, μετά την ανανέωση με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, και σημείωσε αίσια έκβαση μετά από αρκετές συζητήσεις που έφεραν τη συμφωνία με ορίζοντα συνεργασίας το 2025.

Από τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, ο Ζοσέ Μπότο ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση και -μάλιστα- ήταν εκείνος που έδωσε δια στόματος Δικεφάλου ένα πρώτο στίγμα για τις επαφές με τον Ίνγκασον στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, επισημαίνοντας πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Από εκεί και πέρα, στην ατζέντα του Πορτογάλου υπάρχουν κι άλλα ονόματα, οι φάκελοι των οποίων αναμένεται να ανοίξουν προσεχώς. Από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται, το τοπίο είναι ξεκάθαρο για περιπτώσεις όπως ο Βαρέλα και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ενώ με αστερίσκο μπαίνουν οι υποθέσεις των Άκπομ, Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ δεδομένου πως είναι δανεικοί.

Απεναντίας, μία υπόθεση που «καίει» τους Θεσσαλονικείς είναι αυτή του Αντελίνο Βιεϊρίνια προκειμένου να αποσαφηνιστεί από τις επαφές των δύο πλευρών τι μέλλει γενέσθαι. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι από τους πρώτους που θα κληθεί για συζητήσεις ενώ σειρά θα πάρει και ο Άνχελ Κρέσπο δεδομένου πως και το δικό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται, ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος και για τους δύο ποδοσφαιριστές. Και μία σημαντική παράμετρος που λέγεται Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην ίδια κατηγορία θα έλεγε κανείς πως βρίσκεται και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ υπό την έννοια πως επέστρεψε από τον δανεισμό του ως ένα... στοίχημα για τον Λουτσέσκου που κατάφερε ωστόσο να αντιστρέψει το κλίμα και είναι σαφές πια πως οι συζητήσεις θα διεξαχθούν με διαφορετικά δεδομένα.

Κλείνοντας, θα πρέπει κανείς να σταθεί και στους Σβαμπ - Πασχαλάκη, υπό την έννοια πως για την ώρα δεν προκύπτει κάτι από τα δύο μέτωπα, με τον μεν Αυστριακό να αποκαλύπτει μέσω του SDNA πως τον Απρίλιο θα παρθεί η απόφαση για το μέλλον του και το δε Πασχαλάκη να αφήνει δημόσια τις όποιες συζητήσεις για αργότερα...

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν του που φαντάζει ιδιαίτερα απαιτητικό και κρίσιμο και ως εκ τούτου η προσοχή όλων είναι στραμμένη στα παιχνίδια που ακολουθούν, τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και οι χειρισμοί που απαιτούνται πρέπει να είναι λεπτοί και προσεκτικοί. Σε μία πρώτη ανάγνωση ωστόσο, καταγράφεται το κλίμα που υπάρχει στην παρούσα φάση και είναι ενδεικτικό της χαρτογράφησης ενόψει καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη...