Τέσσερα στον ΠΑΣ η Κ17

Από paokfc.gr: Παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 25′, λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Σπύρου Αγγελίδη, η Κ17 καθάρισε σε ένα δεκάλεπτο τον ΠΑΣ, φτάνοντας σε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 4-2.
Πηγή: paokfc.gr
Τέσσερα στον ΠΑΣ η Κ17

Ένα ματς πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League, ο ΠΑΟΚ παραμένει πρώτος με διαφορά και υποδέχεται τον Άρη το προσεχές σαββατοκύριακο.

Το πρώτο γκολ για τον Δικέφαλο πέτυχε πριν καν την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού ο Αδάμ μετά από ασίστ του Τζίμα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 26′ κι από εκεί κι έπειτα ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός.

Στο 28′ ο Γκιτέρσος σέρβιρε, ο Τζίμας σκόραρε και στο 33′ άλλαξαν ρόλους για το 1-3. Στο 35′ και πάλι ο Τζίμας βρήκε δίχτυα,έπειτα από την πάσα του Αδάμ, κάνοντας το 1-4 για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ μείωσε στο 70′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Σκούρτης, Τζίμας (61′ Βασιλειάδης), Γκιτέρσος (71′ Ιμπραήμ), Αδάμ (82′ Δελιόπουλος), Φίλων, Κωττάς (71′ Θεοδοσιάδης), Παπαγεωργίου (25′ Κιάτος), Σνάουτσνερ, Γκούμας.

Διαβάστε ακόμη...