Ξέσπασμα στο φινάλε! (vid)

Από paok24.com: Τη νίκη με σκορ 4-1 πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ εις βάρος του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο της Super League Interwetten!
Πηγή: paok24.com
Ξέσπασμα στο φινάλε! (vid)

Ωστόσο, ο Δικέφαλος δεν κατέκτησε τόσο εύκολα τους τρεις βαθμούς, όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια, το ξεκίνημα για τους "ασπρόμαυρους" ήταν ιδανικό, καθώς μόλις στο 5΄ ο Στέφαν Σβαμπ πέτυχε με πέναλτι το 1-0, ύστερα από ανατροπή του Λούκας Τέιλορ από τον Τουτουαρίμα.

Στο 14΄, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Παμλίδη ύστερα από σέντρα του Μαρτίνες, με το 1-1 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου από τη στιγμή που ο Κότσαρης εξουδετέρωσε το φάουλ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο 18΄ και το πλασέ του Ντόουγκλας Αουγκούστο στο 25΄.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο και αφού στο 49΄ ο Ιωαννίδης έσωσε πάνω στη γραμμή την ομάδα του σε προσπάθεια του Κάρολ Σφιντέρσκι, στο 54΄ ακυρώθηκε γκολ του Ομάρ Ελ Καντουρί με τη χρήση του VAR, ωστόσο στο 66΄ ο Πολωνός έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Δικέφαλο από ασίστ του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Στο 72΄ δε, ο Γιάννης Μιχαηλίδης πέτυχε με κεφαλιά το 3-1 ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις το τελικό 4-1, ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο Τσούμπα Άκπομ από τον Μπαξεβανίδη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βιεϊρίνια (74' Ροντρίγκο), Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Σβαμπ (74' Κούρτιτς), Ελ Καντουρί (77' Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (84' Κωνσταντέλιας), Αουγκούστο, Σφιντέρσκι (77' Άκπομ).

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Λισγάρας (62' Ντεντάκης), Φατιόν, Κάστρο, Παμλίδης (77' Φαν λα Πάρα), Μαρτίνες (62' Ματέι), Τσιλούλης (85' Σαχλί), Ιωαννίδης (85' Ντάουντα)

Διαβάστε ακόμη...