Τα συμβόλαια στον ΠΑΟΚ: Εύκολος στόχος για Σβαμπ, «ζυμώσεις» για Ίνγκασον!

Από sdna.gr: Η συζήτηση για τα συμβόλαια έχει ανοίξει για τα καλά στον ΠΑΟΚ, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ημέρα στις τάξεις της ομάδας. Οι κινήσεις με φόντο το παρόν αλλά και το καλοκαίρι των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: sdna.gr
Τα συμβόλαια στον ΠΑΟΚ: Εύκολος στόχος για Σβαμπ, «ζυμώσεις» για Ίνγκασον!

Μπορεί το αγωνιστικό τμήμα να εστιάζει το ενδιαφέρον σε Ελλάδα και Ευρώπη με non stop υποχρεώσεις, ωστόσο, η φετινή σεζόν μοιάζει άκρως κομβική για τους Θεσσαλονικείς ως προς τις αποφάσεις που καλούνται να πάρουν, όχι μόνο ενόψει Γενάρη αλλά και ενόψει καλοκαιριού.

Ήδη έχουν καταγραφεί οι πρώτες κινήσεις, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να παίρνει σκυτάλη από τον Κάρολ Σφιντέρσκι, δίνοντας τα χέρια του με τους ασπρόμαυρους μέχρι το... 2024. Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ακολούθησαν συζητήσεις με τον Μιχαηλίδη, θέλοντας να «δέσουν» τον αριστεροπόδαρο αμυντικό, αν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023. Στην τελική ευθεία είναι και του Χάρη Τσιγγάρα (σ.σ. πιο προχωρημένη από του Μιχαηλίδη) καθώς όπως τόνισε και ο Λουτσέσκου, «αν ήταν στο χέρι μου θα τον υπέγραφα εγώ ο ίδιος», ενδεικτικό της ψήφου εμπιστοσύνης του Ρουμάνου στο πρόσωπο του νεαρού χαφ.

Οι συζητήσεις όμως, δεν σταματούν εδώ. Είναι σαφές πως εντός του ΠΑΟΚ γίνονται αρκετές «ζυμώσεις» στην παρούσα φάση και κορυφώνονται οι επαφές με τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει και ο Ίνγκι Ίνγκασον, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ως εκ τούτου είναι μια υπόθεση που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του Δικεφάλου. Αυτό «μαρτυρά» και η παρουσία του ατζέντη του, Τάσου Παπαδόπουλου, στη Θεσσαλονίκη για έναν κύκλο επαφών με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να υποστηρίξει κανείς πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά ή μακριά με φόντο τη συμφωνία, η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και το βασικό είναι να επιστρέψει ο έμπειρος αμυντικός στην αγωνιστική δράση και σε φουλ ρυθμούς. Εκείνο που φαντάζει ξεκάθαρο είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι προτεραιότητα για τον Ίνγκασον ενώ και ο ποδοσφαιριστής έχει αποδείξει την αφοσίωσή του στον Δικέφαλο σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνον πριν την επέμβαση...

Από την άλλη, η υπόθεση ανανέωσης δεν φαντάζει τόσο... περίπλοκη για τον Στέφαν Σβαμπ καθώς στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος για αυτόματη ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο βάσει συμμετοχών, στόχος που φαντάζει απόλυτα εφικτός για τον Αυστριακό χαφ και επί της ουσίας δεν «ανησυχεί» τους Θεσσαλονικείς που ψηφίζουν «δαγκωτό» την παραμονή του!

Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει σηκώσει μανίκια κάτι που αποτυπώνεται και στις εξελίξεις που παρουσιάζουν αρκετές υποθέσεις, έχει ξεκάθαρο πλάνο γύρω από το πως θα κινηθεί γύρω από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται, κλείνει άμεσα τα «θέλω» του με τις υποθέσεις που... καίνε και εν ολίγοις κινείται με γνώμονα το αύριο, χτίζοντας μια νέα ομάδα ή για να το θέσουμε καλύτερα, τις βάσεις για μια ομάδα που το καλοκαίρι θα έχει υποστεί γερό λίφτινγκ βάσει των προθέσεων που υπάρχουν...

Διαβάστε ακόμη...