«Προσχηματική» τηλεδιάσκεψη, απών ο ΠΑΟΚ που περιμένει πράξεις!

Από sdna.gr: Δεν παραβρέθηκε ο ΠΑΟΚ στην τηλεδιάσκεψη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου, με θέμα την πιθανή μετακόμισή του στο Στάδιο, θεωρώντας την «προσχηματική».
Πηγή: sdna.gr
«Προσχηματική» τηλεδιάσκεψη, απών ο ΠΑΟΚ που περιμένει πράξεις!

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει σαφές σε όλους τους τόνους πως αρνείται να μπει στη διαδικασία προσχηματικών συναντήσεων και θεωρητικών συζητήσεων που αφορούν την πιθανή μετακόμισή του στο Καυτανζόγλειο δεδομένης της πεποίθησης πως κινείται με ανοιχτά χαρτιά.

Και γι΄αυτό το λόγο εξάλλου ο Ιβάν Σαββίδης έχει ζητήσει όλα όσα αφορούν, άμεσα και έμμεσα, τη Νέα Τούμπα να γνωστοποιούνται λεπτομερώς και στους φίλους της ομάδας, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει δημιουργήσει ακόμη και σχετική στήλη στην επίσημη ιστοσελίδα, θέλοντας όλα να ειπωθούν υπό το φως της δημοσιότητας.

Την περασμένη Παρασκευή (8/10) έφτασε στα γραφεία της Μ.Ασίας επιστολή/ πρόκληση από την Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου και τη ΓΓΑ για προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα και ώρα 12.00 προκειμένου να συζητήσουν εκ νέου τα της διαπραγμάτευσης, ωστόσο, απορρίφθηκε από πλευράς ΠΑΟΚ, θεωρώντας πως πρόκειται για μία ακόμη προσχηματική τηλεδιάσκεψη, άνευ ουσίας και σημασίας, την ώρα που αναμένουν συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια τους που αφορούν το Στάδιο...

Ως εκ τούτου, η απουσία του ΠΑΟΚ ελήφθη ως ένα ακόμη μήνυμα δεδομένου πως δεν προτίθενται να κάνουν «εκπτώσεις», έχοντας πλέον εμφανή εκνευρισμό από τη στάση των αρμόδιων φορέων..

Διαβάστε ακόμη...