«Από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας μας»

Από paok24.com : Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μαζεύτηκαν χθες, στην επέτειο των 33 χρόνων από το παιχνίδι με τη Νάπολι, με αφορμή και το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης, μίλησε στην εκπομπή «Full Επίθεση» με αφορμή αυτό.
Πηγή: paok24.com
«Από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας μας»

«Βρεθήκαμε μετά από 33 χρόνια όσοι μπορούσαμε να είμαστε από εκείνη την ομάδα. Θυμηθήκαμε τα παλιά και τιμήσαμε τη μνήμη αυτού του μεγάλου ποδοσφαιριστή του Ντιέγκο Μαραντόνα» είπε αρχικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις μνήμες από εκείνα τα σπουδαία παιχνίδια.

«Δεν ξεχνιέται… Η ομάδα μας έπαιξε κόντρα στη Νάπολι του μεγάλου Μαραντόνα και σταθήκαμε ισάξια. Είναι μία από τις μεγαλύτερες αναμετρήσεις στην καριέρα μας. Ήταν μεικτή κόσμου εκείνη η Νάπολι. Ο θάνατος αυτού του μεγάλου ποδοσφαιριστή, ήταν η αφορμή για να μαζευτεί ξανά εκείνη η ομάδα».

Όσο για την εικόνα του ΠΑΟΚ σε εκείνα τα μεγάλα ματς; «Πάντα ελπίζεις στο ποδόσφαιρο. Εκείνη η ομάδα πίστευε πάρα πολύ. Δεν είχαμε αυταπάτες, είχαμε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ό,τι βγει. Αντιμετωπίζαμε μια πολύ μεγάλη ομάδα, είχαμε παίξει επιθετικά και ήταν ένα ωραίο θέαμα. Με αυτούς τους αντιπάλους, πρέπει να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω για να σταθούμε επάξια απέναντι τους» απάντησε.

Με αφορμή την παρουσία του Γιώργου Σκαρτάδου στη χθεσινή συνάντηση, ο κ. Αλεξανδρίδης, σημείωσε: «Δεν περισσεύει κανείς, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Μας ενώνει η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ. Ο καθένας βρίσκει το δρόμο του, αλλά μας ενώνουν πολλά κοινά και με τον Γιώργο και με όλα τα παιδιά. Είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του ΠΑΟΚ, του ελληνικού ποδοσφαίρου κι έχει γράψει τη δική του ιστορία. Όποιος θέλει, έρχεται να προσφέρει στο σύλλογο βετεράνων. Για εμάς, είναι η χαρά να είναι όλοι μαζί μας».

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα της Τούμπας, σχολίασε… «Και με τη Μπάγερν ήταν ένα φοβερό παιχνίδι και με την Άιντραχτ. Πιο μετά η Άρσεναλ, έχει πολλές μεγάλες βραδιές η Τούμπα. Όταν ο κόσμος διψάει, εσύ το φέρνεις το γήπεδο. Ήταν οι δύο καλύτερες δεκαετίες, που έχει γραφτεί η ιστορία με χρυσά γράμματα. Ο μέσος όρος εισιτηρίων ήταν 20 με 25 χιλιάδες εισιτήρια».

Τέλος, για την εικόνα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, τόνισε: «Ακόμα είμαστε στο ξεκίνημα. Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης και βλέπουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι, είμαστε κάπως καλύτεροι. Με την επιστροφή των τραυματιών, θα έχει περισσότερες επιλογές και ο προπονητής. Η ομάδα έχει σοβαρότητα και τον Ιανουάριο στις μεταγραφές, μπορεί να γίνει η υπέρβαση για να πετύχει το στόχο και να πάρει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι έχουμε ακόμα 50% βελτίωσης».

Διαβάστε ακόμη...