Μαυρέας: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ από τον ΟΣΦΠ»

Από paok24.com: Ο Αντώνης Μαυρέας μίλησε για τον ΠΑΟΚ, το πως βλέπει την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου και την προσπάθεια της παρά τις απουσίες που υπάρχουν...
Πηγή: paok24.com
Μαυρέας: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ από τον ΟΣΦΠ»

Αναλυτικά τόνισε:

Αρχικά για το πως βλέπει την ομάδα μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ:

"Ηταν κάποιες στιγμές καταπληκτικός ο ΠΑΟΚ και σιγά σιγά βρίσκει τον δρόμο και κάνει αυτό που είχαμε μάθει τα τελευταία χρόνια, δηλαδή να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο".

Για τη γενικότερη "εικόνα" της ομάδας υποστήριξε πως:

"Απ' την αρχή της σεζόν η αλήθεια είναι ότι ο Πρόεδρος μας, ο Ιβάν Σαββίδης, έκανε ό,τι καλύτερο και πήρε τον προπονητή που έχει τις περισσότερες επιτυχίες στον ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή, στην αρχή, και αυτό είναι λογικό είδαμε μια ομάδα να μην είναι καλή, αλλά σταδιακά βλέπουμε βελτίωση και μάλιστα αυτή έρχεται σε όλες τις "ζώνες". Και με δεδομένο ότι λείπουν 6-7 λεγόμενοι βασικοί, οπότε θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα κερδίζει και αυτός ο προπονητής με τη δουλειά του που αρχίζει να φαίνεται, δείχνει ότι εδραιώνει τη βελτίωση".

Για τα προβλήματα και τις απουσίες αρκετών παικτών:

"Χωρίς να υποτιμώ τα παιδιά που παίζουν τώρα, ούτε τον Μιχάι, ούτε τον Μιχαηλίδη, ούτε τους Βραζιλιάνους (σ.σ. Σίντκλεϊ, Τέιλορ) που ακόμη ψάχνονται, είναι αλήθεια, και επαναλαμβάνω πως δε θέλω να τους υποτιμήσω, πως η τετράδα αυτή δεν έπαιζε πριν και μας έπιανε ένα μούδιασμα όταν βλέπαμε τόσες απουσίες. Τα παιδιά όμως δείχνουν ότι γίνονται όλο και καλύτεροι και δένουν μεταξύ τους.

Σχετικά με την απουσία του Ολιβέιρα αλλά και το ρόστερ γενικότερα σημείωσε:

«Είναι σημαντική απουσία, όπως και όλων των παιδιών. Η ομάδα έχει ακραίους με σκαμπανεβάσματα, με τον Ζίβκοβιτς τώρα να βρίσκει τα πατήματά του. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ακραίους να αλλάζουν συνέχεια, με στόπερ νέα παιδιά, χωρίς μεγάλη εμπειρία και όμως αυτή κερδίζει, δύσκολα ή εύκολα, οπότε τότε αξίζει να είσαι αισιόδοξος. Να μιλήσω για παιδιά όπως ο Πασχαλάκης, ο Μπίσεσβαρ που έχει ακούσει τόσα πολλά, ο Βιερίνια που ότι και να πεις για αυτόν είναι λίγο».

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου υπογράμμισε:

«Η μεγάλη επιτυχία του Λουτσέσκου είναι ότι έχει όλα τα παιδιά αυτά ετοιμοπόλεμα και δεν έχει κανέναν δυσαρεστημένο. Και έχουμε φτάσει στην 5η αγωνιστική και έχουν παίξει 23-24 παιδιά, σχεδόν όλοι, αυτά δε γίνονται σε καμία άλλη ομάδα. Η βελτίωση φαίνεται, με όλα αυτά τα προβλήματα η ομάδα αρχίζει να θυμίζει τον ΠΑΟΚ που πρόπερσι μας εντυπωσίασε. Θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι απ' τον Ολυμπιακό και ήδη είμαστε καλύτεροι, που νομίζω δεν είναι καλός, και όταν μπουν και τα άλλα παιδιά σιγά – σιγά, πιστεύω θα έχουμε μικρή ή και μεγάλη διαφορά με τον Ολυμπιακό».

Για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ:

«Εμείς έχουμε τη δυνατότητα και είναι φοβερό πλέον που έχουμε Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη κάθε τέσσερις μέρες αεροπορική σύνδεση. Να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ μας λείπει, δεν είναι πλέον μόνο στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές ο κόσμος, παντού στην Ελλάδα υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες και όποτε ερχόμαστε έχουμε 200 σφυγμούς και ΠΑΟΚ χωρίς λατρεία, χωρίς αγάπη, δεν υπάρχει».

Διαβάστε ακόμη...