Τζοβάρας: “Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, αισθάνεται πίεση η Σλόβαν”

Ο ΠΑΟΚ έχει στραμμένη την προσοχή του στο αυριανό παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Πηγή: paok24.com
Τζοβάρας: “Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, αισθάνεται πίεση η Σλόβαν”

Ο Γιώργος Τζοβάρας, παιδί που έπαιξε στις “ασπρόμαυρες” ακαδημίες, αλλά και στη Σλόβαν, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τους Σλοβάκους.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος της Νίκης Βόλου:

Για το αν έχουν αλλάξει οι δύο ομάδες: “Έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Η Σλόβαν έχει αλλάξει πολύ και σε πρόσωπα και ο ΠΑΟΚ. Υπάρχουν σίγουρα διαφορές σε σχέση με τότε”, ανέφερε αρχικά, μιλώντας για το προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων. Η Σλόβαν έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα, έχει πουλήσει πολλούς παίκτες. Έχει πάρει παίκτες με ποιότητα, που στη Σλοβακία κάνουν τη διαφορά κάθε χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι είναι μία ομάδα που πρέπει να προσέξει πολύ ο ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να την υποτιμήσει”.

Για την κατάσταση της Σλόβαν: “Θα πάνε με μία ψυχολογία ότι έχουν παίξει ξανά με τον ΠΑΟΚ, ότι έχουν καλά αποτελέσματα. Θα πάνε με αυτή την ψυχολογία και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Πιστεύω ότι δε θα φοβηθούν το παιχνίδι. Ο κάθε προπονητής φυσθκά έχει τη δική του τακτική και στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι καλύτερος. Είναι ένα ματς, που θα κρίνει πολλά και για τις δύο ομάδες. Η Σλόβαν για μένα ήταν ένα σχολείο και πήρα πολλά όταν ήμουν εκεί. Είμαι παιδί του ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Αυτό το παιχνίδι για μένα είναι πολύ σημαντικό συναισθηματικό. Δεν μπορώ να είμαι στο γήπεδο αλλά θα προσπαθήσω να βρω λίγο τους φίλους μου από τη Σλόβαν και τον ΠΑΟΚ και θα πάω να τους δω σήμερα που έχουμε ρεπό.

Για το αν έχει πίεση η Σλόβαν: “Όταν μία ομάδα σαν τη Σλόβαν, με τόσο κόσμο κι ιστορία, δεν πηγαίνει καλά, υπάρχει μία πίεση. Περιμένει πολλά και η χώρα από αυτήν, οι Σλοβάκοι δηλαδή. Όταν ήμουν εγώ εκεί είχαμε πάρει το νταμπλ και είχαμε φτάσει στους ομίλους με πολύ καλές εμφανίσεις. Θεωρώ ότι επειδή είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, με μηδέν βαθμούς τώρα έχει μία πίεση”.

Για τις αλλαγές της Σλόβαν: “Είναι μία ομάδα που έχει μεγάλη δύναμη και μπορεί να αναπληρώσει τους παίκτες που φεύγουν. Μπορεί να βρει αξιόλογες επιλογές”.

Για το αν έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ: “Σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο ότι ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα, ίσως έχει ένα προβάδισμα παραπάνω. Προέρχεται κι από θετικά αποτελέσματα”.

Για το Youth League: “Σίγουρα είναι σημαντική διοργάνωση, είναι μία ευκαιρία για όλα τα νέα παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους. Εγώ είχα την τύχη να παίξω σε αυτή τη διοργάνωση και πραγματικά αποκόμισα μόνο θετικές εμπειρίες. Πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια της Κ19 στην πορεία της στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό για τα παιδιά”.

Για το γεγονός ότι σαν παίκτης της Νίκης Βόλου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ β’: “Όλοι στην ομάδα είναι φίλοι μου. Το μυαλό μου δεν έχει φύγει ποτέ από τον ΠΑΟΚ. Η μοίρα όντως μας φέρνει κοντά”.

Διαβάστε ακόμη...