Το ψάξιμο για τον Ουάρντα με… άρωμα Ελλάδας!

Από sdna.gr : Το SDNA γράφει για το επόμενο βήμα της καριέρας του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού και την ποδοσφαιρική του «μπογιά» που εξακολουθεί να…περνάει στα μέρη μας.
Πηγή: sdna.gr
Το ψάξιμο για τον Ουάρντα με… άρωμα Ελλάδας!

Πέντε και σήμερα για τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και ο Αμρ Ουάρντα ακόμα ψάχνεται για νέα ομάδα.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός βρίσκεται εκτός αγωνιστικών πλάνων στον ΠΑΟΚ χωρίς να υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Κι αν το όνομα του 27χρονου παίκτη κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο και «συνδέεται» με τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, καλό θα ήταν να μην ξεγράφουμε την προοπτική να συνεχίσει ο «Φαραώ» την καριέρα του σε ομάδα που διατηρεί το… χαρτοφυλάκιο της στη χώρα μας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορομένες πηγές του SDNA, ελληνικό κλαμπ εσχάτως εξετάζει (κάτω από απόλυτη μυστικότητα) στην τελική ευθεία του καλοκαιρινού παζαριού, όλα τα δεδομένα σχετικά με το ενδεχόμενο της απόκτησης του.

Μάλιστα το συγκεκριμένο μεταγραφικό project συγκεντρώνει καλές πιθανότητες να ολοκληρωθεί, με τον Ουάρντα να παραμένει στην Ελλάδα και να φορά τη φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας που παρά τα διάφορα θέματα που όπως έχει αποδειχθεί δημιουργεί συχνά - πυκνά ο χαρακτήρας του ποδοσφαιριστή δείχνει τη διάθεση να ποντάρει στο (αδιαμφισβήτητο) ταλέντο του.

Για να δούμε, τι θα δούμε.

Διαβάστε ακόμη...