ΠΑΟΚ - Agarista SS Anenii Noi

Από acpaok.gr: Για την ημιτελική φάση του Round 1 του UEFA Women's Champions League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 18:00, στο Γήπεδο του Μακεδονικού, την Agarista SS Anenii Noi.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ - Agarista SS Anenii Noi

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» ξεκινούν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον ΠΑΟΚ να είναι ανανεωμένος και έτοιμος για τις μεγάλες «μάχες».

Με την Διοίκηση του Συλλόγου να δείχνει τα γρήγορα αντανακλαστικά της, φέρνοντας τον 7ο όμιλο στην Θεσσαλονίκη, οι παίκτριες του Perica Krstic έχουν ακόμα ένα πλεονέκτημα απέναντι στις αντιπάλους τους, παίζοντας στο «σπίτι» τους.

Ο Δικέφαλος σε περίπτωση νίκης θα αγωνιστεί κόντρα στο νικητή του ζευγαριού Βαλερέγκα-Μιτρόβιτσα στις 21 Αυγούστου, παιχνίδι το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μέσω του AC PAOK TV, όπως ακριβώς και αυτό του ΠΑΟΚ.

Στη διάθεση του Πέριτσα Κρστιτς είναι οι εξής ποδοσφαιρίστριες:

Χατζηχαριστού 1, Μαντώ 2, Σμιλίκοβιτς 3, Μάκρα 4, Χαράλσντοτιρ 5, Στράντζαλη 6, Μπαρμπόσα 7, Γιαννακά 8, Παπαδοπούλου 9, Βαρδαλή 10, Τσακμακίδου 11, Κωνσταντινίδου 12, Μπαξεβάνου 13, Ακίντα 14, Σέκα 15, Σωτηριάδου 16, Μήτκου 17, Μπάτερφιλντ 18, Κατσάνου 19, Ζώτου 20, Μπετανκούρ 21, Επανωμίτη 22.

Ο προπονητής, Perica Krstic, και η αρχηγός της ομάδας, Θωμαή Βαρδαλή, δήλωσαν στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου πριν τον ημιτελικό:

Perica Krstic

«Σε αυτό το τουρνουά μπαίνουμε έτοιμοι. Για τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη τιμή να παίζει στο Champions League, θα τα δώσουμε όλα. Όπως είναι το τουρνουά πρέπει να κερδίσεις όλα τα παιχνίδια. Πρώτος στόχος επομένως είναι να κερδίσουμε την Αγκαρίστα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, δεν είναι τυχαία ομάδα. Κάθε χρόνο το μολδαβικό ποδόσφαιρο ανεβαίνει. Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε».

Θωμαή Βαρδαλή:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Κοιτάμε το παιχνίδι με την Αγκαρίστα και μετά το επόμενο. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021
Ημιτελική Φάση Round 1, UEFA Women's Champions League
Γήπεδο Μακεδονικού
18:00, ΠΑΟΚ-Agarista SS Anenii Noi (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...