«Με 2-3 μεταγραφές, ο Γκαρσία θα καταφέρει να φτάσει τον ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει»

Από sfina.gr: Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Τούμπας (15:00), ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική των Play off, ο πρώην ποδοσφαιριστής του δικεφάλου, Σλάτζαν Σπάσιτς, μιλάει αποκλειστικά στη SfinaGR για την φετινή πορεία του δικεφάλου, τον Πάμπλο Γκαρσία, ενώ αναφέρεται και στον πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη!
Πηγή: sfina.gr
«Με 2-3 μεταγραφές, ο Γκαρσία θα καταφέρει να φτάσει τον ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει»

Ο Σέρβος, που εργάζεται πλέον ως γενικός διευθυντής στην Ράντνικ Σουρντούλιτσα, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλο πρόεδρο, ενώ τόνισε, πως με 2-3 μεταγραφές ο Πάμπλο Γκαρσία θα φτάσει τον ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει.

Καλησπέρα, που σε βρίσκουμε στο σήμερα;

ΣΠ: «Είμαι γενικός διευθυντής σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας, την Ράντνικ Σουρντούλιτσα.»

Πως βλέπεις τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν;

ΣΠ: «Στο ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν καλός. Ήρθαν καινούργιοι παίκτες σε μια ομάδα που παλεύει για πρωτάθλημα και κύπελλο και δεν ήταν εύκολο να μπουν στο κλίμα της ομάδας και να προσαρμοστούν. Όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερος, ειδικά στα πλέι οφ είναι ακόμα καλύτερος και παλεύει για την δεύτερη θέση.»

Πως βλέπεις την μέχρι τώρα πορεία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ;

ΣΠ: «Στην αρχή δεν ξεκίνησε τόσο καλά, αλλά εγώ πίστευα από την αρχή ότι με πολύ δουλειά και τους παίκτες που έχει η ομάδα θα τα πάει καλύτερα, κάτι που το βλέπουμε τώρα. Θέλει χρόνο, δουλεύει πολύ καλά και βοηθάει τους παίκτες να κάνουν αυτό που θέλει ο προπονητής. Σιγά-σιγά βλέπουμε κάτι το διαφορετικό και πιστεύω ότι πρέπει να μείνει και να κάνει αυτός την προετοιμασία της ομάδας και με 2-3 μεταγραφές θα τα καταφέρει καλύτερα και θα πάει τον ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει.»

Πως σου φάνηκε η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη;

ΣΠ: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια. Ο Άρης ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά στο τέλος ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πήρε τη νίκη που θα τον βοηθήσει για τα επόμενα παιχνίδια, ήταν καλός και νομίζω πως κέρδισε δίκαια.»

Πιστεύεις στην κατάκτηση του κυπέλλου;

ΣΠ: «Έχει μείνει ακόμη ένα παιχνίδι για να φτάσει στον τελικό, έχει ελπίδες, έχει πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το κύπελλο. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και να πάρει το κύπελλο για να μην χαθεί η χρονιά.»

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ιβάν Σαββίδη;

ΣΠ: «Είναι ένας μεγάλος πρόεδρος που βοήθησε και βοηθάει. Με τον Ιβάν πήραμε το πρωτάθλημα. Βοηθάει πολύ κόσμο και τον ΠΑΟΚ και πιστεύω θα κάνει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα. Ξέρει τι είναι ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ και πως είναι δύσκολο που λείπει φέτος. Έχει βοηθήσει παντού, πλήρωσε τα χρέη, πιστεύω πως θα κάνει καινούργιο και μεγαλύτερο γήπεδο και πρέπει να μείνει για πολλά χρόνια. Είναι μεγάλο πράγμα και αγάπη που είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ.»

Και τέλος, μία πρόβλεψη για το σημερινό παιχνίδι;

ΣΠ: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύω πως θα κερδίσει το παιχνίδι.»

Διαβάστε ακόμη...