“Ο Ζίβκοβιτς μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα, είναι παικταράς”!

Από sfina.gr: Μπορεί να έχει αναλάβει σημαντικό πόστο στην Ράντικ Σουρντούλιτσα, που παίζει ημιτελικό κυπέλλου με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία, την Τετάρτη το απόγευμα στο Βελιγράδι, αλλά παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίσθηκε και κατέκτησε μάλιστα δύο κύπελλα (με Μπάγεβιτς και Αναστασιάδη), ο Σλάτζαν Σπάσιτς, ο οποίος μίλησε στην TV-100 και στην εκπομπή "Σφήνα στα σπορ" για όλους και για όλα...
Πηγή: sfina.gr
“Ο Ζίβκοβιτς μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα, είναι παικταράς”!

Ο Σλάτζαν Σπάσιτς, είπε μεταξύ άλλων:

-"Τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τον πιστεύω όπως και όλοι, είναι παικταράς, ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο της Σερβίας και το γεγονός ότι έμεινε πίσω στην Μπενφίκα, του στοίχισε. Έχει πάρει παγκόσμιο κύπελλο με τις ελπίδες της Σερβίας και το ταλέντο του είναι τεράστιο, μπορεί να παίξει και στις δυο πλευρές της επίθεσης, με την ίδια ευχέρεια, κάτι που φάνηκε και με τον Ολυμπιακό, στον οποίο έβαλε δυο γκολ. Είναι πολύ ανεβασμένος ψυχολογικά, μετά την πρόσκλησή του στην εθνική ομάδα για τα παιχνίδια με Πορτογαλία και Ιρλανδία, τον είδατε πόσο καλά είναι, αλλά μπορεί να προσφέρει κι άλλα, περιμένω να παίξει ακόμη καλύτερα του χρόνου, που θα ξέρει καλύτερα την ομάδα και θα τον ξέρει η ομάδα. Δυστυχώς δεν έχει κόσμο, γιατί εάν ήταν γεμάτο το γήπεδο, θα ανέβαινε πάρα πολύ, είναι παίκτης ψυχολογίας".

-"Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τζόλη, είναι ταλεντάρα, αλλά τα περιμένουμε όλα από αυτόν, έχει μεγάλο βάρος στην πλάτη του, ενώ θα έπρεπε να είναι το κερασάκι στην τούρτα. Εάν είχαμε φεμάτο γήπεδο, θα βλέπατε πόσο καλύτερα θα έπαιζε ο Τζόλης, ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε σηκώνει και σε πάει πολύ ψηλά. Το παιδί θα έπρεπε να μπει σιγά-σιγά για να μην τον κάψουμε. Εμείς ε΄χαμε εδώ τον Λιάιτς ένα τεράστιο ταλέντο, πήγε πολύ μικρός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κάηκε. Τώρα παίζει στη Μπεσίκτας, αλλά δεν είναι το ίδιο, εάν έμπαινε σιγά θα ήταν καλύτερος, αλλά οι Άγγλοι ζητάνε αμέσως να μπεις στην ομάδα. Να το προσέξει αυτό και ο Τζόλης, που είναι πάρα πολύ καλός στη μετωπική επίθεση και πιστεύω ότι είναι νωρίς να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να μείνει τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο, να παίξει 30 ματς για να μην... καεί σε όποια ομάδα πάει".

-"Δύσκολο θα είναι το ματς της Τετάρτης με τον Άρη, αλλά όταν παίζεις μεγάλο παιχνίδι πρέπει να τα δίνεις όλα και αυτό είναι μεγάλο παιχνίδι για πολλούς και διάφορους λόγους".

-"Ο Γκαρσία είναι πλέον ανεβασμένος ψυχολογικά, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογία της ομάδας και ενόψει Άρη είναι πολύ καλό.

Διαβάστε ακόμη...