“Παίξτε με πάθος! Παίξτε σαν ΠΑΟΚ!”

Από inpaok.com: Μια ιδιαίτερα επίσκεψη στο ξενοδοχείο της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Αθήνα
Πηγή: inpaok.com
“Παίξτε με πάθος! Παίξτε σαν ΠΑΟΚ!”

Μια ιδιαίτερη συνάντηση είχαν το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, ο Πάμπλο Γκαρσία, οι αρχηγοί και στελέχη της ΠΑΕ καθώς τους επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Πανελληνίου ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών.

Η αντιοπροσωπεία του ιστορικού συνδέσμου που επι σειρά ετών κρατά ψηλά την σημαία του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (κάτω απο δύσκολες συνθήκες για τις οποίες τα μέλη τους αδιαφορούν), ζήτησε να συναντηθεί με τον προπονητή της ομάδας, τους αρχηγούς και τον Μάκη Γκαγκάτση, που βρίσκεται στην Αθήνα ως επικεφαλής της αποστολής του Δικεφάλου, για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους σε σχέση με την την πορεία της ομάδας και παράλληλα να δηλώσουν την στήριξη τους, τονώνοντας το ηθικό παικτών και τεχνικής ηγεσίας για τη συνέχεια της σεζόν.

Τα μέλη του Πανελληνίου ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών, εστιάσαν στην έλλειψη πάθους σε πολλά παιχνίδια της ομάδας, τονίζοντας ότι αυτό που εκφράζει τον ΠΑΟΚ η κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και όχι οι τίτλοι. Σε αυτό το κλίμα ζήτησαν απ΄ όλους να εντείνουν τις προσπάθειες τους στους αγωνιστικούς χώρους τόσο στα παιχνίδια του Κυπέλλου με την ΑΕΚ όσο και στη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...