Ξεκίνησε το σκάουτινγκ ενόψει της καλοκαιρινών μεταγραφών

Από sfina.gr: Είναι δεδομένο ότι ο Ιβάν Σαββίδης πως και οι συνεργάτες του δείχνουν να έχουν αντιληφθεί την σημασία του να μην χαθεί χρόνος στην προετοιμασία για την νέα χρονιά.
Πηγή: sfina.gr
Ξεκίνησε το σκάουτινγκ ενόψει της καλοκαιρινών μεταγραφών

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο της οργάνωσης για την επόμενη σεζόν, οι άνθρωποι που ασχολούνται με την αναζήτηση παικτών κυρίως το τμήμα σκάουτινγκ του Δικεφάλου έχει ήδη καταρτίσει λίστες με παίκτες-στόχους για θέσεις που βρίσκονται στην κορυφή των μεταγραφικών αναγκών.

Ειδικά, σε τρεις θέσεις η προεργασία γίνεται με πυρετώδεις ρυθμούς και αυτό δεν είναι... κρατικό μυστικό.

Πρόκειται για την θέση «1», μία θέση στο κέντρο άμυνας και μία στην μεσαία γραμμή. Το προφίλ του τερματοφύλακα (έμπειρος, με ικανότητες και προσωπικότητα να αντέξει την πίεση του βασικού γκολκίπερ του ΠΑΟΚ) είναι δεδομένο και αναμένεται να γίνει και οικονομική υπέρβαση, αν χρειαστεί για κάποια περίπτωση που θα ξεχωρίσει.

Το βάρος πέφτει σε περιπτώσεις τερματοφυλάκων που μένουν ελεύθεροι ή μπορούν να αποκτηθούν χωρίς μεγάλο κόστος αγοράς και ήδη έχουν σκαναριστεί περιπτώσεις γκολκίπερ από την Ιβηρική (κυρίως Ισπανία), την Αγγλία, την Κεντρική Ευρώπη και μερικές ακόμη χώρες.

Υπάρχει πλέον συγκεκριμένος αριθμός γκολκίπερ που συγκροτούν μία λίστα που θα παραδοθεί στον Γιώργο Σαββίδη και τον επόμενο αθλητικό διευθυντή, όπως και στον Μάριο Γκαλίνοβιτς για να καταλήξουν στην ιεράρχηση των στόχων. Παρόμοιος είναι ο τρόπος λειτουργίας και για στόπερ και χαφ, που ειδικά για τον χαφ είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ αναζητά παίκτη με ένταση στο παιχνίδι του και αθλητικά προσόντα.

Διαβάστε ακόμη...