Ψηφίστε τον BOX MVP Μαρτίου

Απο paokfc.gr: Ο Μάρτιος ως μήνας Εθνικών Ομάδων έχει πάντα λίγα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να αγωνιστεί τρεις φορές, μέτρησε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
Πηγή: paokfc.gr
Ψηφίστε τον BOX MVP Μαρτίου

Εσείς τώρα καλείστε να αναδείξετε τον BOX MVP Μαρτίου μέσα από την ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.

Η είδηση είναι πως θα σταματήσει το σερί του Χρήστου Τζόλη . Τρεις συμπαίκτες του κατάφεραν να τον ξεπεράσουν με τα κατορθώματά τους και να τον αφήσουν εκτός συζήτησης.

Πρώτος μονομάχος ο Ίνγκι Ίνγκασον . Ο Ισλανδός είναι εξαιρετικός τη φετινή σεζόν και βελτιώνεται συνεχώς. Τον Μάρτιο ήταν συνεπής αμυντικά, είχε τη γνωστή του ένταση και πάθος και φυσικά την... εκτελεστική του δεινότητα. Σημαντικότερη στιγμή του σίγουρα τα τελευταία λεπτά του αγώνα στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ο Iceman έκανε μία κατάθεση ψυχής, πέτυχε ένα γκολ, κέρδισε ένα πέναλτι κι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας.

Από κοντά κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς . Ο Σέρβος είναι σε φόρμα και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ο Zile ταλαιπώρησε τις άμυνες που βρήκε στο δρόμο του, ενώ μετέτρεψε σε one man show του παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, στην πρεμιέρα των Play Offs της Super League Interwetten, με δύο γκολ. Ενδεικτικό της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται και η επιστροφή του στην Εθνική Σερβίας έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Την τριάδα κλείνει ο Κάρολ Σφιντέρσκι . Ο Πολωνός φορ του Δικεφάλου βρήκε τον εαυτό του στα παιχνίδια του Μαρτίου, κέρδισε την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου και το δικαίωσε με τις εμφανίσεις του μετρώντας ένα γκολ κόντρα στην ΑΕΚ και μία ασίστ κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Μαρτίου;

Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ΕΔΩ ή PAOK FC Official App.

Διαβάστε ακόμη...