Για βασικός ο Τζόλης κόντρα στην Ισπανία

Απο paok24.com: Συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για ενδεκάδα ο 19χρονος
Πηγή: paok24.com
Για βασικός ο Τζόλης κόντρα στην Ισπανία

Θέση στο βασικό σχήμα της Εθνικής για την αναμέτρηση κόντρα στην Ισπανία διεκδικεί ο Χρήστος Τζόλης με το 19χρονο να ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του με την Εθνική. Να θυμίσουμε πως στο φιλικό με την Κύπρο είχε σκοράρει κι είχε γίνει ο δεύτερος νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής.

Όσον αφορά το παιχνίδι της πρεμιέρας των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου απέναντι στους Ισπανούς, ο Τζον Φαν'τ Σχιπ κάνει τις τελευταίες δοκιμές για το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει. Σύμφωνα με όσα δοκιμάζει τις τελευταίες ημέρες ο Ολλανδός τεχνικός προσανατολίζεται να ξεκινήσει με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θέση διεκδικεί ο Τζαβέλλας με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να τον πλαισιώσει. ο Τσιμίκας προορίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας ενώ δεξιά "παίζεται" η θέση μεταξύ του Μπακάκη και του Ανδρούτσου.

Στο κέντρο μία βασική σκέψη είναι το δίδυμο Ζέκα, Μπουχαλάκη ενώ για φορ τον πρώτο λόγο δείχνει να έχει ο Γιακουμάκης. Πίσω του αναμένεται να ξεκινήσει ο Τάσος Μπακασέτας ενώ οι θέσεις των εξτρέμ "μοιράζονται" στους Τζόλη, Φορτούνη και Μάνταλο με δύο εξ αυτών να παίρνουν φανέλα βασικού. Όσον αφορά τον παίκτη του ΠΑΟΚ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να είναι ο εκλεκτός αλλά αυτό θα φανεί με βεβαιότητα στη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Διαβάστε ακόμη...