«Είμαστε στρατιώτες της Εθνικής, να το χαρώ όσο πιο πολύ μπορώ»

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, αποτελεί ένα από τα καινούργια πρόσωπα και στην αυριανή αναμέτρηση με τη Βοσνία στη Ρίγα της Λετονίας είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τους Άνδρες.
Πηγή: paok24.com
«Είμαστε στρατιώτες της Εθνικής, να το χαρώ όσο πιο πολύ μπορώ»


Ο Τσαλμπούρης, μαζί με τον Τολιόπουλο, τον Χουγκάζ, τον Παπαδάκη, τον Κουζέλογλου και τον Μωραΐτη, έδωσαν συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας με κοινές ερωτήσεις, με αφορμή την παρουσία τους για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ…

Ποια ήταν η πρώτη σας σκέψη όταν σας ενημέρωσαν για την κλήση στην Εθνική Ανδρών;
«Η πρώτη μου σκέψη ήταν μακάρι να πάνε όλα καλά να έχω υγεία να μπορέσω να είμαι στην αποστολή, γιατί στις μέρες μας είναι όλα εύθραυστα...»

Ποιος είναι ο πρώτος στον οποίο το είπατε;
«Για τον ίδιο λόγο δεν το είπα σε κανέναν μέχρι λίγες πριν, ώστε να μην το «γρουσουζέψω». Όταν εν τέλει το είπα, το είπα στην οικογένεια μου».

Έχετε όλοι παρουσία στις «μικρές» εθνικές ομάδες. Πόσο σας είχε λείψει αυτή η φανέλα;
«Οι μικρές εθνικές είναι ένα μεγάλο και σπουδαίο κομμάτι της ζωής μου, πέρασα όλα τα καλοκαίρια της εφηβείας μου με αυτές και έχω εμπειρίες για τις οποίες θα μιλάω για μια ζωή. Μου είχε λείψει να αγωνίζομαι με το εθνόσημο, έχει άλλη βαρύτητα και αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και ελπίζω σε περισσότερες κλήσεις και στη μέλλον».

Ποιος σας λείπει από τις «μικρές» εθνικές και θα θέλατε να έχετε μαζί σας;
«Με σχεδόν όλα τα παιδιά από τις μικρές εθνικές έχω δυνατές φιλίες και πολύ συχνές επαφές αλλά αν έπρεπε να διαλέξω έναν θα διάλεγα τον τότε αρχηγό μας τον Δημήτρη τον Σταμάτη».

Σκεφτήκατε καθόλου τι ρόλος μπορεί να σας ζητηθεί ή πόσο χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε ή όλα αυτά δεν έχουν σημασία μπροστά στο ότι είστε στην αποστολή;
«Δεν νομίζω ότι τίποτα από όλα αυτά έχει μεγάλη σημασία, είμαστε όλοι στρατιώτες της εθνικής ομάδας, μόνο που είμαστε εδώ είναι μεγάλη τιμή και θέλουμε όλοι να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μας ζητηθεί για να επιτευχθεί ο στόχος».

Ποιος είναι ο δικός σας στόχος μέσα σε αυτή την εμπειρία;
«Στόχος μου είναι να το χαρώ όσο πιο πολύ μπορώ, είμαι στην εθνική ομάδα με συμπαίκτες τους φίλους μου, εκπροσωπώ τη χώρα μου και εύχομαι να είμαι όσο πιο χρήσιμος γίνεται για την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...