Αρωνιάδης: "Να βοηθήσουμε, όπως μπορεί ο καθένας, να ξεφύγουμε από την τοξικότητα"

Από paok24.com:Με ένα ξεχωριστό μήνυμα στα social media, ο Παναγιώτης Αρωνιάδης σχολίασε το βραβείο ευ αγωνίζεσθαι.
Πηγή: paok24.com
Αρωνιάδης: "Να βοηθήσουμε, όπως μπορεί ο καθένας, να ξεφύγουμε από την τοξικότητα"

Ο ΠΣΑΠ, στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης, τίμησε με το συγκεκριμένο βραβείο τους εκπροσώπους των γραφείων Τύπου του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Άρη για τις κοινωνικές κι όχι μόνο δράσεις τους, με τον Παναγιώτη Αρωνιάδη να αναφέρει:

"Δουλεύουμε σε μια... βιομηχανία που έχει μάθει να λειτουργεί με τίτλους και βραβεία. Στο τέλος, όμως, αυτό που μας μένει είναι οι σχέσεις και οι στιγμές. Αυτά τα 20 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου, αισθάνομαι τυχερός που είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω, να συνεργαστώ ή ακόμα και να γίνω φίλος με αρκετά παιδιά που καθημερινά «σπάνε» τα πόδια τους στο γήπεδο.

Είμαι πολύ χαρούμενος, λοιπόν, που οι ίδιοι ποδοσφαιριστές, μέσω του @psap1976 αποφάσισαν να με τιμήσουν με το βραβείο «Ευ αγωνίζεσθαι» για τη συμμετοχή στις δράσεις του Συνδέσμου.

Χωρίς να παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ σοβαρά ή να πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα, είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε κάτι πίσω. Να βοηθήσουμε, όπως μπορεί ο καθένας, να ξεφύγουμε από την τοξικότητα.

Θεωρώ πως το ελληνικό ποδόσφαιρο οφείλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι στον ΠΣΑΠ βρίσκονται πραγματικά αξιόλογες προσωπικότητες με παιδεία, αξίες κι όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Ας συμβάλλουμε κι εμείς να πετύχουν κάτι για το οποίο θα νιώθουμε περήφανοι.

Χαίρομαι που μοιράζομαι αυτό το βραβείο με ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι. Ανδρέα, Νίκο, Σταμάτη, Λάκη μπράβο σε όλους. Και φυσικά στον Γιώργο Μπαντή".

Διαβάστε ακόμη...