Τα μέλη της ΕΕΑ και ο Αυγενάκης έπρεπε να είχαν παραιτηθεί”!

Από sfina.gr: Για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που δικαίωσε τον ΠΑΟΚ, τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και το μέλλον του Λευτέρη Αυγενάκη στην θέση του μίλησε ο Μπάμπης Αποστολίδης.
Πηγή: sfina.gr
Τα μέλη της ΕΕΑ και ο Αυγενάκης έπρεπε να είχαν παραιτηθεί”!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Αποστολίδης:

Για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και την δικαίωση του ΠΑΟΚ: «Ο δίκαιος δεν δικαιώνεται, γιατί είναι δίκαιος. Ο αθώος δεν αθωώνεται, γιατί είναι αθώος. Η σκευωρία κατέπεσε. Νομικά από την πρώτη στιγμή που βγήκε η υπόθεση αυτή και σε πολλές δηλώσεις μου, είχα πει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ γιατί δεν τηρούνται οι όροι της πολυϊδιοκτησίας. Μια στημένη επιτροπή που λέγεται ΕΕΑ, υποχείριο του κ. Αυγενάκη, δια πραγματογνωμοσυνών ανάμεσα σε γαλακτομπούρεκο και καριόκας, τις οποίες έλαβαν από διπλανό ζαχαροπλαστείο στην Ξάνθη, έβγαλαν την απόφαση ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία.

Έφτασε η ώρα που αφού διέλυσαν εκείνη την χρονιά τον ΠΑΟΚ για τους λόγους που ξέρουμε όλοι. Πήραν το πρωτάθλημα και συνέχισαν να τον κρατούν όμηρο και σήμερα βγήκαν και λένε ότι... δεν τρέχει τίποτα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αντιδράσει σήμερα κιόλας. Ήδη έπρεπε να το έχει κάνει, ήδη έπρεπε να υπάρχει κάτω από το χαλάκι της ΕΕΑ να υπάρχουν τα κλειδιά από όλα τα μέλη της επιτροπής. Κατ'αρχάς πρέπει πρώτα να παραιτηθούν αυτοί και μετά με λίγη πολιτική ευπρέπεια, πρέπει να παραιτηθεί και ο κ. Αυγενάκης. Όχι όπως είπα σε κάποια... έξαψη μου να ζητήσει ο ΠΑΟΚ την παραίτηση του, ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να ζητήσει καμία παραίτηση. Εμείς δεν είμαστε αντι – ΝΔ, ούτε μας ενδιαφέρει, εμείς είμαστε αντί του υπουργού που πρέπει να παραιτηθεί και να το ζητήσουν όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων γιατί έκανε το ποδόσφαιρο μαλλιά – κουβάρια. Να κινητοποιηθούν οι διαδικασία εντός ΝΔ και να απομακρύνουν τον Αυγενάκη.

Βεβαίως και ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει αγωγές και μηνύσεις για κακοδικία στην ΕΕΑ, για όσους μάρτυρες κατέθεσαν, για αυτούς που έκαναν μηνύσεις. Ας περάσει στην αντεπίθεση πια. Υπάρχει δεδικασμένο.

Αν θέλει ο Ολυμπιακός ας πάει στο CAS για αυτή την απόφαση, γιατί αν πάει θα γίνει.. .ρεζίλι.

Θα πρέπει το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ να κάνει αγωγές εναντίον όλων. Να παίξουμε ποδόσφαιρο λένε, δεν θα παίξουμε ποτέ ποδόσφαιρο όσο υπάρχει τέτοια συμπεριφορά από πλευράς Ολυμπιακού.

Το τι άποψη είχα εγώ, τα είχα πει από νωρίς. Έπρεπε να έρθει Ελβετός να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Τελικά κέρδισαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια, με αυτή την επιτροπή τελικώς διαβάζοντας το σκεπτικό και ο δικηγόρος του Τραμπ, ο Τζουλιάνι να ερχόταν, πάλι ίδια θα ήταν η απόφαση στην ΕΕΑ. Το πιστεύω ότι το έργο ήταν από πριν προκατασκευασμένο και στημένο.

Καμία τύχη δεν έχει ο Ολυμπιακός, αν πάει στο CAS. Αν με την κόντρα που έχει ξεσπάσει της οικογένειας Κόκκαλη με Μαρινάκη, τα προπονητήρια του Ολυμπιακού δεν είναι του Μαρινάκη, είναι του Κόκκαλη, δηλαδή αν πάει ο Σαββίδης και τα αγοράσει από τον Κόκκαλη, θα υπάρχει πολυϊδιοκτησία με τον Ολυμπιακό;

Η Ξάνθη τι θα πρέπει να κάνει τώρα; Που δεν πήγε στο CAS και αναρωτιέμαι γιατί δεν πήγε. Η Ξάνθη την πλήρωσε την όλη κατάσταση. Αν είχε πάει στο CAS θα είχε δικαιωθεί η Ξάνθη, όπως και ο ΠΑΟΚ.

Φέτος νομίζω οι περισσότεροι στόχοι του ΠΑΟΚ έχουν χαθεί και έμεινε μόνο το Κύπελλο, αλλά πρέπει να το κατακτήσει».

Διαβάστε ακόμη...