Αλλάζει η έδρα του ΠΑΣ Γιάννενα – ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr : Από νωρίς έχετε ενημερωθεί από νωρίς μέσα από το SFINA.GR για τα δεδομένα του αγώνα της Δευτέρας του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο “Ζωσιμάδες”.
Πηγή: sfina.gr
Αλλάζει η έδρα του ΠΑΣ Γιάννενα – ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ και η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Ιωαννίνων είναι σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ υπάρχει και προγραμματισμένο το παιχνίδι σήμερα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Οι διαβουλεύσεις έχουν αρχίσει ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για την διεξαγωγή του αγώνα και αρχικά έπεσε στο τραπέζι η αλλαγή ώρας, για να γίνει η σέντρα στις 15:00 αντί για τις 19:30.

Ωστόσο στο τραπέζι έχει πέσει και η αλλαγή έδρας στην αναμέτρηση, με τον ΠΑΣ Γιάννενα να είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού και ο ίδιος δυσκολεύεται να παίξει σε έναν τόσο κακό και επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο.

Επειδή το παιχνίδι δύσκολα θα διεξαχθεί στο “Ζωσιμάδες” ότι ώρα και αν γίνει η σέντρα, προκρίνεται το σενάριο να γίνει αλλαγή έδρας.

Πιθανές έδρες να φιλοξενήσουν τον αγώνα είναι ο Βόλος (παίζει εκτός έδρας με ΟΦΗ και το Πανθεσσαλικό ειναι διαθέσιμο), η Ριζούπολη και το Περιστέρι.

Διαβάστε ακόμη...