ΠΑΟΚ - ΟΦΗ, πράξη δεύτερη

Από paok24.com: Τυπικά γηπεδούχος η κρητική ομάδα στην αναμέτρηση της Μίκρας.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ, πράξη δεύτερη

24 ώρες μετά την αναμέτρηση τους στο PAOK Sports Arena ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν και πάλι αυτή τη φορά στο γυμναστήριο της Μίκρας σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Volley League που θα έχει γηπεδούχο την ομάδα της Κρήτης.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα καλυφθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming στο YouTube, ενώ ζωντανή ενημέρωση θα υπάρχει και μέσα από το PAOK24.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 σετ τον εξ αναβολής αγώνα των δύο ομάδων και όπως είπε ο Κώστας Δεληκώστας περιμένει λιγότερα λάθη και μεγαλύτερη ταχύτητα στους αυτοματισμούς αλλά και μεγαλύτερη προσαρμογή του Γάλλου πασαδόρου Πριγιέν.

Για τον ΟΦΗ είναι ένα ακόμα δυνατό τεστ αλλά και ζήτημα διαχείρισης όπως είπε ο προπονητής του Άκης Φλαούνας: Εχουμε πολλά ματς σε μικρό χρονικό διάστημα. Πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο παρότι η ομάδα μας δεν έχει το βάθος πάγκου άλλων ομάδων για να αντέξει τόσους πολλούς αγώνες. Προέχει η υγεία των αθλητών και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση».

Διαβάστε ακόμη...