Ζυγούρα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για όλα!»

Από inpaok.com: Το δικό της αντίο μέσω του INPAOK έστειλε η Αγνή Ζυγούρα στον ΠΑΟΚ, με την Ελληνίδα πρώην παίκτρια στην ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου (και νυν της Γκραν Κανάρια) να μιλάει για όλα.
Πηγή: inpaok.com
Ζυγούρα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για όλα!»

Η Ζυγούρα θυμήθηκε την πιο όμορφη στιγμή της με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για το τι θα της λείψει περισσότερο, για την μεταγραφή της στην Ισπανία και τα δεδομένα που υπάρχουν εκεί με τον κορονοϊό, για το τι της είπαν οι άνθρωποι , του ΠΑΟΚ όταν ήρθε η πρόταση από την Ισπανία, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα στον κόσμο των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στο INPAOK:

Για την πιο όμορφη στιγμή της στον ΠΑΟΚ:

«Ως την πιο όμορφη στιγμή μου στον ΠΑΟΚ θα ξεχώριζα τη βραδιά του τελικού κυπέλλου στην Άρτα τον Φεβρουάριο του '19. Η ομάδα ήταν ασταμάτητη, όλα κύλησαν όπως είχαν σχεδιαστεί και ήξερα πως ακόμη και σε περίπτωση αναποδιάς, θα κοιτούσα στον πάγκο και θα έβρισκα τη λύση. Ακόμη, στις κερκίδες ήταν άνθρωποι που αγαπώ πολύ και μοιράστηκα μαζί τους αυτή την αξέχαστη εμπειρία».

Για το τι θα της λείψει περισσότερο από τον ΠΑΟΚ:

«Θα μου λείψουν οι άνθρωποι που είχαμε καθημερινή επαφή στο γήπεδο. Ο κ. Χάσεκιδης, ο κ Παπαγιώτας, που γνωριστήκαμε καλύτερα αυτή τη χρονιά. Σίγουρα ο κ. Πελεκιδης και ο κ Βακάλης που πιστεύω είχαμε άψογη συνεργασία και συνεννόηση. Οι φυσιοθεραπευτές μας, Φάνης και Αλέξης που μας πρόσεχαν πολύ. Τέλος, τα κορίτσια μου, με τις οποίες δεν ήμασταν απλά συμπαίκτριες αλλά πραγματικές φίλες».

Για την μεταγραφή της στην Ισπανία και για τα δεδομένα που επικρατούν εκεί με τον κορονοϊό:

«Η μεταγραφή μου στην Ισπανία ήταν απρόσμενη. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Η Rocasa Gran Canaria είχε πολλούς τραυματισμούς και έψαχνε περιφερειακή δεξιόχειρα που να μπορεί να παίζει ίντερ και πλέι μέικερ αλλά και να αμύνεται δυνατά. Είδαν αρκετούς μου αγώνες, τους άρεσα και μου έκαναν την πρόταση.

Αυτή τη στιγμή οι προπονήσεις γίνονται κανονικά στην Ισπανία, αλλά υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 Ιανουαρίου καλώς εχόντων των πραγμάτων και ευτυχώς ως τώρα τα πράγματα πάνε καλά».

Για τα λόγια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ όταν ήρθε η πρόταση από την Ισπανία:

«Όταν ανακοίνωσα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την απόφαση μου να αποχωρήσω στεναχωρήθηκαν πολύ γιατί η χρονική στιγμή ήταν ιδιαίτερη και σίγουρα ήμουν βασικό γρανάζι της μηχανής.

Ωστόσο έδειξαν μεγάλη κατανόηση για την ευκαιρία να παίξω στο ισπανικό πρωτάθλημα το οποίο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τους ευχαριστώ θερμά γι' αυτό».

Τέλος, η πρώην παίκτρια του Δικεφάλου έστειλε το δικό της μήνυμα:

«Εύχομαι η ομάδα να κερδίσει τα παιχνίδια κόντρα στην Μπιέλοβαρ και να περάσει στην επόμενη φάση του EHF European Cup όπως επίσης να γίνει επανεκκίνηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ που μας παρακολουθούσε και ήταν δίπλα μας σε κάθε μας βήμα. Και το πιο σημαντικό.... Εις το επανιδείν».

Διαβάστε ακόμη...