“Ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα με Πριγιοβιτς και έναν αμυντικό χαφ”

Από sfia.r: Για το πώς βλέπει το πρώτο διάστημα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ και την γενικότερη πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Σλάτζαν Σπάσιτς.
Πηγή: sfina.gr
“Ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα με Πριγιοβιτς και έναν αμυντικό χαφ”

Ο Σέρβος βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου αναφέρθηκε και σε μια πιθανή επιστροφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε :

Για τα όσα είπε ο Ζίβκοβιτς σε ΜΜΕ της Σερβίας για μια πιθανή συνεργασία του με τον Πρίγιοβιτς : «Έχω διαβάσει τα όσα είπε ο Ζίβκοβιτς σήμερα για τον Πρίγιοβιτς. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη περίπτωση για τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει ο Πρίγιοβιτς, μπορεί να δώσει τα πάντα. Έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα, δεν έχουμε καθαρό σέντερ φορ και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα μαζί με τον Ζίβκοβιτς και τον Τζόλη. Μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, να βοηθήσουν στον δεύτερο γύρο και ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα. Γνώμη μου είναι ότι αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να φέρει πίσω τον Πρίγιοβιτς, πρέπει να το κάνει. Είναι η καλύτερη περίπτωση, ειδικά αν φύγει από την Αλ Ιτιχάντ».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Ήταν για μεγάλο διάστημα στο Βελιγράδι, δεν του άρεσε εκεί. Άλλη νοοτροπία όλοι. Είναι καλύτερα να παίζει στην Ευρώπη. Επειδή έχει χάσει και την επαφή του με την εθνική Σερβίας, είναι καλύτερο να επιστρέψει. Μέσα από τον ΠΑΟΚ μπορεί να κληθεί ξανά στην εθνική ο Πρίγιοβιτς. Είναι σπουδαίο κίνητρο για τον Πρίγιοβιτς.

Είχαμε μιλήσει πριν από τέσσερις μήνες, είπαμε ένα «γεια». Μιλήσαμε για το πώς περνάει εκεί, πόσο δύσκολα είναι. Ο προπονητής δεν είχε εμπιστοσύνη στον Πρίγιοβιτς, δεν έχει προσαρμοστεί στην Αραβία και πιστεύω ότι το καλύτερο θα ήταν να γυρίσει στην Ευρώπη. Στον ΠΑΟΚ ειδικά αν γυρίσει θα κάνει μεγάλα πράγματα».

Για το αν είναι σε καλή κατάσταση ο Πρίγιοβιτς: «Πιστεύω ότι δεν είναι ίδια πρωταθλήματα της Ευρώπης, αυτό στην Σαουδική Αραβία, εκεί είναι πιο... ελαφρύ. Είναι δική μου γνώμη αυτό. Πιστεύω ότι είναι στο 70% – 80% αυτή την στιγμή και αν έρθει εδώ να δουλέψει με τον Γκαρσία θα δώσει τα πάντα. Ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού του Γκαρσία ο Πρίγιοβιτς, ο κόσμος τον αγαπάει και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερο».

Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Ο Αντρίγια έχει κάνει την καλύτερη και μεγαλύτερη επιλογή στην καριέρα του. Επειδή έφυγε από την Μπενφίκα που δεν έπαιζε τα δυο τελευταία χρόνια, ήρθε στον ΠΑΟΚ και είναι παίκτης μεγάλης κλάσης. Όσο περνάνε τα παιχνίδια, τον στηρίζει ο κόσμος και ο προπονητής, θα γίνεται ακόμα καλύτερος. Σε 1-2 χρόνια μπορεί να κάνει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα και ο ΠΑΟΚ να κερδίσει αρκετά χρήματα από αυτόν, αλλά και όσο να παίζει να βοηθηθεί πολύ από τον Αντρίγια.

Είναι 24 χρονών, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Είναι παίκτης ποιότητας και ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον δώσει για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Μπορούν να πάρουν από αυτόν μεγάλα πράγματα. Ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά είναι ο Αντρίγια. Είναι μεγάλο ταλέντο αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δουλεύει σκληρά. Είναι ένας παίκτης ουσίας και μπορεί να δώσει μεγάλη ποιότητα στον ΠΑΟΚ».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στην σεζόν μέχρι στιγμής και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ καθοριστικό για την συνέχεια. Βλέπω το πρωτάθλημα και από ότι έχω καταλάβει ο ΠΑΟΚ θα ανέβει ακόμα περισσότερο με τον Γκαρσία στην συνέχεια. Είναι ο προπονητής που θέλει να δουλεύει συνεχώς με τους παίκτες και είναι εκεί για όλα 24 ώρες το 24ωρο, περιμένω μεγάλα πράγματα. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει καλό υλικό και χρειάζεται 1-2 παίκτες. Αν ο Πρίγιοβιτς έρθει στην Ελλάδα και ένας αμυντικός χαφ με κάθετη πάσα, μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πίσω είναι καλά ο ΠΑΟΚ και στα μπακ είναι καλά, γιατί ακόμα και στα μπακ η παραμονή Βιεϊρίνια θα δώσει ποιότητα. Είναι μεγάλη κλάση ο Βιεϊρίνια και θα δώσει βοήθεια στις πλευρές. Μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα κρίνουν το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι στο πρώτο ματς στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, έχει καλό προπονητή και αν γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα ο ΠΑΟΚ θα πάρει ακόμα περισσότερη δύναμη».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Τον πιστεύω πάρα πολύ επειδή έχει κάνει μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής και έχει παραστάσεις. Έπαιξε στην Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθε στον ΠΑΟΚ και έδωσε τα πάντα, ήταν ένας παίκτης φοβερός. Κράταει πολύ καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα που είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω ότι θα κάνει ότι μπορεί για να πετύχει. Πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι όλοι μαζί και συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι θα πάνε καλά».

Για Ουάρντα και Λάμπρου: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας παίκτης σαν τον Ουάρντα με τέτοια ποιότητα ήρθε στον ΠΑΟΚ που είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν έδωσε τα πάντα. Πήγε δανεικός στον Βόλο και αλλού. Αν μπορεί να τον κρατήσει ο Γκαρσία, μπορεί να κάνει την διαφορά στην ομάδα Έχει μεγάλη ποιότητα αλλά με τον χαρακτήρα του... δεν ξέρω. Ο Λάμπρου είναι παίκτης που δεν πήρε ευκαιρίες. Ξέρει πολύ μπάλα και είναι μια λύση στον ΠΑΟΚ για το μέλλον. Πρέπει να τον κάνουν να δουλέψει με την ομάδα και να καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκεται, αν και πιστεύω ότι το ξέρει.

Διαβάστε ακόμη...