Από φίλοι… αντίπαλοι!

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Super League με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες που θα του επιτρέψει να παραμείνει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.
Πηγή: paok24.com
Από φίλοι… αντίπαλοι!

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα δυο... γνωστοί των «ασπρόμαυρων», αυτή την φορά ως αντίπαλοι.

Πρόκειται για τους Ζοσέ Μαουρίσιο και Λάζλο Μπόλονι που έχουν παρελθόν στον Δικέφαλο, όμως την Κυριακή (20/12, 19:30) θα τεθούν αντιμέτωποι με την πρώην ομάδα τους, για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση τους.

Ο Βραζιλιάνος μέσος μετά από τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, 92 συμμετοχές, εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος και πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος υπέγραψε στους «πράσινους».

Στη θητεία του στη Θεσσαλονίκη ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το αήττητο πρωτάθλημα, αλλά και δύο Κύπελλα.

Όσο για τον Λάζλο Μπόλονι, ο Ρουμάνος τεχνικός επιστρέφει στην Τούμπα μετά από περίπου οκτώ χρόνια. Στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθισε σε 51 αγώνες με απολογισμό 24 νίκες, 14 ισοπαλίες και 13 ήττες ενώ η καλύτερη του στιγμή ήταν σίγουρα το μεγάλο διπλό στην έδρα της Τότεναμ που «κλείδωσε» την πρόκριση στην φάση των Νοκ Άουτ του Europa League.

Διαβάστε ακόμη...