Αλήθειες που πονάνε από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Λονδίνου

Aπό inpaok.com: Τρομερή ανακοίνωση για τις σχέσεις Άρη και ΟΣΦΠ
Πηγή: inpaok.com
Αλήθειες που πονάνε από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Λονδίνου

Τρομερή ανακοίνωση που αναδεικνύει την σχέση ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΣΦΠ εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Λονδίνου, με αλήθειες που πονάνε τους «κιτρινόμαυρους» για τις διαχρονικές σχέσεις... στοργής που έχουν αναπτύξει με τους εχθρούς του Δικεφάλου.

Αναλυτικά ο ΣΦ ΠΑΟΚ Λονδίνου αναφέρει:

«Οι πομπώδεις επιτυχίες του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ που συνοδεύτηκαν από την κατάκτηση τριών (3) συνεχόμενων ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και δύο (2) συνεχόμενων ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, όπως ήταν φυσικό ανέδειξαν την γεννετήσια ανυπαρξία σας και τον αδιαμφισβήτητο κομπλεξισμό σας.

Οι σχέσεις πάθους που αναπτύξατε με τους εκ λεκανοπεδίου εχθρούς μας είναι άλλωστε διαχρονικές και κρατούν από τα εγκαίνια της ΠΕΦΟ Θεσσαλονίκης στα 70s, το πουλημένο μπαράζ στο Βόλο και τις συνάλλαγές Νταϊφά και Κάλεν στα 80s, την κερκίδα που κάνατε αγκαλιασμένοι με τους απόγονους στον τελικό του ΣΕΦ στα 90s, τον Γιαννάκη τον Κόντη που πήγαινε στα διοικητικά συμβούλια του βάζελου στα 00s, τα 300 χιλιάρικα για την πώληση Κλιγκόπουλου που δεν είχε συμμετοχή ούτε στην Κ-19, τη μεταγραφή(?) του Ματέο Γκαρσία μέσω Πειραιά, τους "ελεύθερους" από το γαύρο και από τη Νότιγχαμ έως τον αυτοφοράκια του χοντρού και δηλωμένο γαύρο που έχετε για πρόεδρο, που πάει και βλέπει μάτς στο Καραϊσκάκη αγκαλιά με τους "ευτραφείς" φίλους του.

Η τοξική μπόχα που πνίγει το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μονίμως εδώ και μολύνει τον αέρα της πόλης μας. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν άλλη μία παράσταση στημένη, αυτή τη φορά σκηνοθετημένη από τον Κλάτενμπεργκ και με πρωταγωνιστές τους γνωστούς κιτρινόμαυρους ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ. Ο ΠΑΟΚ δεν παρατάει τη μάχη ποτέ, ο πόλεμος απέναντι στη βρωμιά και τη σάπιλα συνεχίζεται και εντατικοποιείται...

Δυναμικά και μαχητικά

PAOK CLUB LONDON»

Διαβάστε ακόμη...