“Τσίμπησε” ταλεντάρα για την πρωταθλήτρια U17 ο ΠΑΟΚ!

Από talentabout.gr: Ενισχυμένη θα είναι τη νέα σεζόν η πρωταθλήτρια U17 του ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν ένα σπουδαίο ταλέντο από το Ωραιόκαστρο.
Πηγή: talentabout.gr
“Τσίμπησε” ταλεντάρα για την πρωταθλήτρια U17 ο ΠΑΟΚ!

 

Συνεχίζει να επενδύει σε νεαρά ταλέντα ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην απόκτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και έχουν αναπτύξει ένα αρκετά ικανό δίκτυο εντοπισμού νεαρών.

Προϊόν αυτού του δικτύου είναι και ο 16χρονος επιθετικός, Λουκάς Μάρτος (γεννημένος το 2004). Ο πιτσιρικάς αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην U17 του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για μία πολύ σπουδαία μεταγραφή για τον "δικέφαλο" του βορρά, καθώς ο νεαρός αναδείχθηκε γρήγορα μέσα από την ομάδα του Κεραυνού, όπου και έφτασε στην πρώτη ομάδα, καταγράφοντας μάλιστα 21 συμμετοχές και 8 γκολ στην Α' κατηγορία ΕΠΣΜ.

Έτσι η U17 του ΠΑΟΚ θα έχει στο δυναμικό της ένα τρομερό ταλέντο στην προσπάθεια της να διατηρήσει τα σκήπτρα της.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κεραυνού:
"Συνεχή προσπάθεια, καθημερινή δουλειά, παραγωγή ταλέντων, δημιουργία σύγχρονων ποδοσφαιριστών".
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μεταγραφή ποδοσφαιριστή του, στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Λουκάς Μάρτος από σήμερα αποτελεί ποδοσφαιριστής της Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο γεννημένος το 2004 επιθετικός, ζει με την οικογένεια του μόνιμα στο Ωραιοκάστρο και εντάχθηκε από μικρός στην Ακαδημία μας.
Η γρήγορη εξέλιξη του και οι συμμετοχές του στην Ανδρική μας ομάδα την περασμένη χρονιά (21συμ. – 8γκολ), του δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσει την καριέρα του.
Λουκά, να είσαι γερός, να πετύχεις κάθε όνειρο σου και να μας κάνεις μας ακόμη πιο υπερήφανους!"

Διαβάστε ακόμη...