Κλήρωση-παρωδία!

Από sdna.gr:Σκηνικά απείρου κάλλους στην κλήρωση της Superleague για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με την εικόνα του live streaming να πηγαίνει περίπατο, τον ήχο το ίδιο και άπαντες να προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται στη... νοηματική!
Πηγή: sdna.gr
Κλήρωση-παρωδία!

Οι ΠΑΕ ζητάνε εκατομμύρια από τους τηλεοπτικούς παρόχους και δε μπορούν να διοργανώσουν ούτε κλήρωση που θα έστηνε με σωστές προϋποθέσεις ακόμα και τοπικό κανάλι μέσω live streaming!

Τα όσα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής στην κλήρωση της Superleague για το νέο πρωτάθλημα δεν έχουν προηγούμενο: η εικόνα και ο ήχος που θα έρχονταν μέσω live streaming στους θεατές απλά... δεν υπήρχαν, μιας και χάθηκε πραγματικά η μπάλα.

Οι άνθρωποι που ανέλαβαν την παραγωγή άρχισαν να χτυπάνε τα λάπτοπ προκειμένου να ξεκολλήσουν (!) μπας και επιστρέψει ο ήχος, ενώ άπαντες προσπαθούσαν να καταλάβουν μέσω νοηματικής τι γίνεται.

Τελικά, μετά από λίγα λεπτά απλά εμφανίστηκε ως δια μαγείας ολόκληρο το πρόγραμμα της σεζόν! Τώρα έγινε κλήρωση, έγινε «μαγείρεμα», ουδείς θα το μάθει ποτέ, μιας και κανείς δεν είδε τι πραγματικά συνέβη.

Ολ' αυτά εν έτει 2020 στο μαγικό κόσμο της Superleague....

Διαβάστε ακόμη...