«Πέλκας, ο ηγέτης του ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Ο Χέντβιγκες Μαντούρο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και σημείωσε μεταξύ άλλων πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί επί της Μπεσίκτας, ενώ τόνισε ότι ο Δημήτρης Πέλκας είναι ο... ηγέτης του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Πέλκας, ο ηγέτης του ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι διαφορετικά τα δεδομένα λόγω κορωνοϊού. Είναι ένα παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί. Τον είδα με την Μπεσίκτας και ήταν πολύ καλός. Το βασικό είναι η μεσαία γραμμή, αν είναι σοβαρός απέναντι στους πολύ καλούς επιτελικούς της Μπενφίκα μπορεί να τα καταφέρει.

Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα, βγάζει ενέργεια και θεωρώ ότι αυτό θα δημιουργήσει θετική σκέψη. Εφόσον την έχει απέναντι στην Μπενφίκα μπορεί να τα καταφέρει».

Για τους νεαρούς του ΠΑΟΚ σημείωσε:

«Ο Τζόλης είναι πολύ καλός, αλλά εγώ εστίασα στον Πέλκα, μου αρέσει πολύ. Δεν είναι νέος τώρα, όπως όταν ήμουν εγώ στην ομάδα, είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ. Όσο τον ακούν οι πιο νεαροί θα βελτιωθούν και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στον ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας ξέρει πολύ καλά την ομάδα και πρέπει να τον ακούν».

Σημείωσε ότι:

«Μετά την μεσαία γραμμή, η δεύτερη προϋπόθεση για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ είναι το θέμα των αποστάσεων και της συνοχής που θα παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η αδυναμία του. Όταν επιτίθεται θα πρέπει να είναι συμπαγής και να κρατάει τις αποστάσεις γιατί η Μπενφίκα έχει πολλούς καλούς μεσοεπιθετικούς και ξέρει να εκμεταλλεύεται τους χώρους. Αν τους κλείνει σωστά ο ΠΑΟΚ, με τις σωστές αποστάσεις, θα μπορέσει να μπλοκάρει το πολύ δυνατό στοιχείο της Μπενφίκα».

Διαβάστε ακόμη...