«Κρατάω μόνο τα θετικά στον ΠΑΟΚ, συγκλονιστική ατμόσφαιρα κόντρα στον Ολυμπιακό» (pics-vids)

Από sdna.gr: Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ με γεμάτες παραστάσεις, ο Άκης Κυπραίος επιστρέφει στην γενέτειρα του στην ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς και μέσα από το SDNA ξετυλίγει το... κουβάρι των αναμνήσεων του στον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
«Κρατάω μόνο τα θετικά στον ΠΑΟΚ, συγκλονιστική ατμόσφαιρα κόντρα στον Ολυμπιακό» (pics-vids)

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στον Δικέφαλο έχοντας κατακτήσει ένα Κύπελλο Ελλάδας και μετρώντας γεμάτες χρονιές, ο Άκης Κυπραίος λέει το δικό του... αντίο στον ΠΑΟΚ μέσα από το SDNA.

Ο έμπειρος αθλητής αποφάσισε να επιστρέψει στην γενέτειρα του ώστε να βοηθήσει τον ΓΑΣ Κιλκίς να επιστρέψει στην Handball Premier, όπου μιλάει για όλα όσα έζησε στον ΠΑΟΚ.

«Η αλήθεια ότι ζήσαμε πολλές καλές στιγμές με την ομάδα, όπου το οικογενειακό κλίμα επικρατούσε πάντα. Το αποκορύφωμα ήταν φυσικά το Κύπελλο που κατακτήσαμε στο Final 4 της Κοζάνης. Ήταν από τις καλύτερες προσωπικές στιγμές της ζωής μου. Η χαρά μου είναι μεγάλη που ήμουν μέλος του ΠΑΟΚ για πέντε ολόκληρα χρόνια. Γνώρισα άξιους συμπαίκτες, άτομα με ξεχωριστούς χαρακτήρες και χαίρομαι για όλα όσα βιώσαμε» τόνισε αρχικά.

Την ίδια ώρα, στάθηκε στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ λέγοντας πως: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πάντα ήταν στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μεγάλο συναίσθημα σαν αθλητής να έχεις τέτοια στήριξη, με τον κόσμο να βρίσκεται εκεί στην κερκίδα για σένα και να σε ωθεί για το καλύτερο. Είναι κάτι το εντυπωσιακό για κάθε αθλητή και ξέρουμε όλοι την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ομάδας».

Μάλιστα, πρόσθεσε για τον... παλμό της κερκίδας των «ασπρόμαυρων» πως: «Δεν θα ξεχάσω φυσικά την συγκλονιστική ατμόσφαιρα στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ο οποίος αγώνας ήταν και ο πρώτος των δυο ομάδων στην Handball Premier. Ο κόσμος μας είχε στηρίξει και μας έδωσε μια τεράστια ώθηση και μας βοήθησε μέχρι το τέλος. Με την ευκαιρία, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ για όλα αυτά τα χρόνια. Έλαβα πολλά θετικά μηνύματα, ενώ ήταν... δίπλα μου και όταν στάθηκα άτυχος με τον χιαστό. Επίσης όταν αποφάσισα να μην συνεχίσω στην ομάδα και πάλι δέχτηκα τις καλύτερες ευχές για την συνέχεια της καριέρας μου και τους ευχαριστώ για όλα».

Πως ήταν η συνεργασία σου όλα αυτά τα χρόνια με τον ΠΑΟΚ;

«Μέσα στον αθλητισμό, φυσικά υπάρχουν καλές αλλά και κακές στιγμές. Ο κάθε άνθρωπος το βλέπει διαφορετικά, προσωπικά κρατάω μόνο τα θετικά που έζησα στον ΠΑΟΚ και αφήνω πίσω ότι κακό συναντήσαμε. Η συνεργασία μου ήταν καλή όλα αυτά τα χρόνια με την ομάδα, δεν μπορώ να πω ότι έχω κάτι το μεμπτό και να χρεώσω στην ομάδα. Θεωρώ ότι με όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, όπως και με τον κ. Πετρίδη, ήταν μια χαρά η συνεργασία μας».

Πέρα από το ματς με τον Ολυμπιακό που σημείωσες, υπάρχει κάποιο άλλο που να ξεχωρίζεις;

«Θυμάμαι τα ματς μέσα στην Τουρκία κόντρα στην Γκεζτέπε. Είναι μεγάλη υπόθεση να παίζεις σε ευρωπαϊκούς αγώνες και τότε στην Τουρκία είχαμε ζήσει μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Παίξαμε και τους δυο αγώνες εκεί κόντρα σε μια δυνατή ομάδα με τεράστιο μπάτζετ σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα, όπου καταφέραμε να κερδίσουμε το 2ο παιχνίδι. Είναι κρίμα ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να μην συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Κλείνοντας, για την επιστροφή του στον ΓΑΣ Κιλκίς, ανέφερε: «H νέα σεζόν θα με βρει στο άλλο μου σπίτι, τον ΓΑΣ Κιλκίς, που προσπαθεί να επιστρέψει στην Handball Premier. Εκεί ξεκίνησα την καριέρα μου, γίνεται μια καλή προσπάθεια από τον σύλλογο και θέλω να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Εύχομαι ο κόσμος της πόλης να στηρίξει αυτή τη νέα μεγάλη προσπάθεια που γίνεται».

Διαβάστε ακόμη...