«Δύσκολη η παραμονή Σβαμπ στην ομάδα»

Από thessports.gr : Για το μέλλον του Στέφαν Σβαμπ στη Ραπίντ Βιέννης μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ζόραν Μπάρισιτς, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία παραμονής του Αυστριακού χαφ, αναγνωρίζοντας -ωστόσο- τις δυσκολίες της υπόθεσης.
Πηγή: thessports.gr
«Δύσκολη η παραμονή Σβαμπ στην ομάδα»

Δια στόματος του αθλητικού διευθυντή της Ραπίντ, Ζόραν Μπάρισιτς, ειπώθηκε πως υπάρχει διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας τους, ωστόσο, δεν φαντάζει εύκολη υπόθεση: «Φυσικά είναι ένας παίκτης με τον οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον ίδιο και με τον μάνατζερ του, αλλά γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολη περίπτωση η παραμονή του στην ομάδα. Ένας ποδοσφαιριστής με την αξία του και το γεγονός ότι είναι ελεύθερος ανεβάζει την τιμή του στην αγορά».

Σε προηγούμενες δηλώσεις του, ο Μπάρισιτς είχε σταθεί εκ νέου στον Σβαμπ, τονίζοντας πως: «Είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε. Βρίσκεται σε μία ηλικία που το εξωτερικό είναι αρκετά ελκυστικό και για οικονομικούς λόγους. Έχει δικαίωμα να αποφασίσει τον επόμενο προορισμό του. Μπορώ να σχεδιάσω την ομάδα μόνο με όσους παίκτες είναι μαζί μας. Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί μια λύση».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Αυστριακά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί η φόρμουλα συνεργασίας με τη Ραπίντ σήμερα (28/7) και ως εκ τούτου ο Σβαμπ δεν θα βρεθεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Διαβάστε ακόμη...