Πρόγραμμα και αντίπαλοι από Τουρκία-Κροατία

Ποιος ο δύσκολος δρόμος για τους ομίλους
Πηγή: paok24.com
Πρόγραμμα και αντίπαλοι από Τουρκία-Κροατία


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει και θα οριστικοποιηθεί το γκρουπ των μη πρωταθλητών για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ.

Στον δεύτερο προκριματικό βρίσκονται ήδη: ΠΑΟΚ, Πλζεν, Άλκμααρ και Ραπίντ Βιέννης. Απομένουν οι δευτεραθλήτριες από Τουρκία και Κροατία.

Το Σάββατο γίνεται η τελευταία αγωνιστική στην Κροατία. Το βράδυ στις 22:05 παίζουν Όσιεκ-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ δύο ομάδες που τώρα ισοβαθμούν. Όποιος κερδίσει βγαίνει δεύτερος. Αν φέρουν ισοπαλία ίσως τους περάσει η Ριέκα που ακολουθεί στον πόντο και παίζει με την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή στις 19:00 παίζουν οι Τούρκοι. Δεύτερη, αλλά τιμωρημένη για την Ευρώπη είναι η Τράπζονσπορ. Άρα στο τσάμπιονς ληγκ βγαίνει η τρίτη ομάδα. Η Σίβασπορ είναι τώρα τρίτη και αγωνίζεται εκτός έδρας με την αδιάφορη Γκεζτεπέ. Αν δεν κερδίσει, τότε μπορεί να την ξεπεράσει η Μπεσίκτας που βρίσκεται ένα πόντο πίσω. Οι ασπρόμαυροι της Πόλης παίζουν εκτός έδρας με την αδιάφορη Γκεντσλερμπιλιγκί.

Είναι γνωστό ότι όποια Κροατική ομάδα συμμετέχει σε αυτό το γκρουπάκι δεν επηρεάζει τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη αν κερδίζει συμμετοχή η Σίβασπορ τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι ισχυρός και θα παίξει με μία εκ των: Άλκμααρ, Σίβασπορ και Όσιεκ-Λοκομοτίβα. Αν προσπεράσει η Μπεσίκτας, τότε ο ΠΑΟΚ θα κληρωθεί με μία εκ των Πλζεν, Μπεσίκτας και Ραπίντ Βιέννης.

Από εκεί και πέρα αν ο ΠΑΟΚ περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο τότε εκεί πέρα από τις άλλες δύο ομάδες που θα προκριθούν από τον δεύτερο γύρο, θα βρει μεταξύ άλλων ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Δυναμό Κιέβου, η Ρεν, η Γάνδη και μία ομάδα από τη Ρωσία. Και εκείνο το ματς θα είναι μονό και θα γίνει στις 15/16 Σεπτεμβρίου. Οι διπλοί αγώνες πλέι οφ θα γίνουν 22 και 30 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη...