Πόσο επηρεάζει την προετοιμασία η τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα

Η μεγάλη χρονική διαφορά ανάμεσα στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι αν ο ΠΑΟΚ βγει δεύτερος με το αν βγει τρίτος
Πηγή: paok24.com
Πόσο επηρεάζει την προετοιμασία η τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα


Ο ΠΑΟΚ έχει ως τελευταίο φετινό στόχο τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο δρόμο των μη πρωταθλητών του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος και ξεκινά από τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Η τρίτη θέση οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.


Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί είναι η μεγάλη χρονική απόσταση ανάμεσα στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας που τερματίζει στη δεύτερη θέση με το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας που τερματίζει στην τρίτη θέση.


Το νοκ άουτ παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει στις 25 ή 26 Αυγούστου, ενώ το νοκ άουτ παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου.


Η Σούπερ Λιγκ θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Όσο για την προετοιμασία; Αν ο ΠΑΟΚ βγει δεύτερος στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία μίνιμουν 15 μέρες πριν τις 25-26 Αυγούστου, με τελευταίο παιχνίδι να έχει γίνει στις 19 Ιουλίου. Αν ο ΠΑΟΚ βγει τρίτος, θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία με βάση το πρώτο επίσημο παιχνίδι, που θα είναι για το πρωτάθλημα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη...