Εσίτι και χημεία στο κέντρο

Από paok24.com:Τα 13 ματς ως βασικός και η συνεργασία με Ελ Καντουρί και Πέλκα
Πηγή: paok24.com
Εσίτι και χημεία στο κέντρο

Ο Άντερσον Εσίτι έκανε πολύ καλό παιχνίδι το περασμένο Σάββατο και είναι ξεκάθαρο ότι η συνεργασία του με τον Ελ Καντουρί στα χαφ του άξονα, έχοντας μπροστά τους και τον Πέλκα, αποτέλεσε την καλύτερη ποδοσφαιρική είδηση για τον ΠΑΟΚ ενόψει των επόμενων αγώνων.

Ο Νιγηριανός αποτελεί τη μοναδική μεταγραφή στην εποχή Φερέιρα για τον ΠΑΟΚ, ένας παίκτης που ξεκίνησε βασικός, έχασε τη θέση του, αλλά παρολ' αυτά έχει μέχρι τώρα 21 συμμετοχές και 1182 λεπτά παρουσίας. Με βάση τους τελευταίους τραυματισμούς και τα προβλήματα που προέκυψαν, όλα δείχνουν ότι θα τελειώσει τη χρονιά ως βασικός, όπως δηλαδή την ξεκίνησε.

Σε 13 ματς έχει παίξει βασικός ο Εσίτι και αξίζει να τα θυμηθούμε, σε σχέση και με τον παρτενέρ του στον άξονα.

Στα τέσσερα πρώτα και μοναδικά φετινά ευρωπαϊκά ματς, έπαιξε μαζί με τον Ελ Καντουρί. Και στα τέσσερα μπροστά τους έπαιζε ο Πέλκας.

Στο ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1 έπαιξε με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και μπροστά τον Πέλκα.

Στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος με τον Μίσιτς σε 4-4-2 με τους δυο φορ στην επίθεση.

Στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-3 έπαιξε με τον Μίσιτς, αλλά εκείνο ήταν και το τελευταίο του ματς ως βασικός όσον αφορά το ξεκίνημα της σεζόν.

Από τις 14/9, έπαιξε και πάλι βασικός στις 12/1 με την ΑΕΚ και παρτενέρ τον Μίσιτς και μπροστά τον Μπίσεσβαρ.

Στις 23/1 έπαιξε βασικός στο Λαμία-ΠΑΟΚ μαζί με τον Μαουρίσιο και μπροστά ως επιτελικό τον Μίσιτς.

Στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-0 του πρωταθλήματος είχε μαζί του τον Μαουρίσιο και στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0 τον Μίσιτς.

Στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-3 του κυπέλλου ήταν με τον Μαουρίσιο και μπροστά τον Μίσιτς και ήρθε το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου είδαμε σχηματισμό με Εσίτι-Ελ Καντουρί και μπροστά τον Πέλκα!

Αυτή η συνεργασία πήγε πολύ καλά, ενώ δεν είχε πάει άσχημα και στο ξεκίνημα της χρονιάς στα πολύ δύσκολα ματς με τον Άγιαξ.

Για να δούμε τι θα ακολουθήσει με ένα δίδυμο που είναι πολύ πιθανό να βασιστεί ο Αμπέλ Φερέιρα, έχοντας και τον Πέλκα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και πίσω από τον φορ.

Διαβάστε ακόμη...