Στα γραφεία οι παίκτες υπογράφουν τις μειώσεις

Από paok24.com: Προχωράει και κλείνει ένα πολύ λεπτό ζήτημα που μπορούσε να επηρεάσει την ομάδα εν μέσω αγώνων
Πηγή: paok24.com
Στα γραφεία οι παίκτες υπογράφουν τις μειώσεις


Το PAOK24 με αναλυτικό ρεπορτάζ είχε ενημερώσει για το σχέδιο της ΠΑΕ όσον αφορά τις μειώσεις συμβολαίων λόγω της απραξίας και του κορονοϊού.

Σήμερα και πριν από λίγο τελείωσε ένα πρώτο στάδιο υπογραφών αυτής της συμφωνίας που πετυχαίνει η ΠΑΕ με τον κάθε παίκτη.

Πριν την προπόνηση πολλοί παίκτες πέρασαν από τα γραφεία και υπέγραψαν αυτό το σχέδιο της ΠΑΕ αποδεχόμενοι τη μείωση συμβολαίου για 2-3 μήνες. Το δεύτερο σκέλος της συμφωνίας έχει να κάνει με τα έξτρα πριμ που δίνει η ΠΑΕ και έρχονται ως αντιστάθμισμα στις μειώσεις.

Γι' άλλη μία φορά λοιπόν η ΠΑΕ θα επιβραβεύσει την ομάδα σε περίπτωση επιτυχίας σε καλοκαιρινές υποχρεώσεις. Οι στόχοι έχουν να κάνουν με το πρωτάθλημα και τη συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα: Αν η ομάδα του ΠΑΟΚ κερδίσει συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ τότε αυτόματα σβήνει το 1/3 της μείωσης

Αν η ομάδα κερδίσει παρουσία σε όμιλο Europa League σβήνουν τα 2/3 της μείωσης και αν ο ΠΑΟΚ μπει σε όμιλο Champions League σβήνει κάθε μείωση, πέρα βέβαια από ότι άλλο προβλέπεται για τον καθένα βάσει συμβολαίου.

Αυτή είναι η λογική, αυτή είναι η συμφωνία που υπογράφει όποιος παίκτης συμφωνεί και σε κάθε περίπτωση λίγες ημέρες πριν τα πλει οφ δείχνει να κλείνει ένα πολύ σύνθετο και λεπτό ζήτημα.

Διαβάστε ακόμη...