Και 4ος στα χέρια των Αρχών για επικήρυξη δημοσιογράφων

Από sdna.gr:Ένα γνωστό πρόσωπο, από τη διάπραξη κι άλλων αδικημάτων, έπεσε στα χέρια των Αρχών για τις αφίσες της επικήρυξης δημοσιογράφων.
Πηγή: sdna.gr
Και 4ος στα χέρια των Αρχών για επικήρυξη δημοσιογράφων

Μετά την σύλληψη τριών ανδρών για τη "μαφιόζικη" επικήρυξη -με τις αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν στον Πειραιά- των δημοσιογράφων Βασίλη Παπαθεοδώρου, Βασίλη Βέργη, Κυριάκου Θωμαΐδη, Άρη Ασβεστά και του νομικού Τάκη Μπαλτάκου, που συμμετείχαν στη διαδικτυακή εκπομπή του SDNA για την εισήγηση για υποβιβασμό του Ολυμπιακού από την Επιτροπή Δεοντολογίας, στην "τσιμπίδα" των Αρχών βρέθηκε ακόμη ένας άνδρας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του zougla.gr, πρόκειται για έναν 29χρονο, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με ακόμα τρία άτομα. Ο νεαρός μάλιστα είναι γνωστός στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης αθλητικής βίας σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για διάφορα αδικήματα.

Στο αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε μεταξύ Ηλιούπολης-Αργυρούπολης και ελέγχθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ καθώς κρίθηκε ύποπτο, βρέθηκαν πάνω από διακόσιες αφίσες με τα πρόσωπα των γνωστών αθλητικών συντακτών αλλά και ενός δικηγόρου.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι
Στους τέσσερις άνδρες δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη, καθώς η μεταφορά αφισών δεν αποτελεί αδίκημα, ωστόσο το περιστατικό θα συσχετιστεί και θα συμπεριληφθεί στον φάκελο με την υπόθεση, για την οποία είναι σε εξέλιξη έρευνα της δικαιοσύνης.

 

Διαβάστε ακόμη...