«Διασκέδασα πολύ σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ»

Από paok24.com: Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μπρούνο Τσιρίλο σε ιταλική ιστοσελίδα, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στη θητεία του στα ελληνικά γήπεδα.
Πηγή: paok24.com
«Διασκέδασα πολύ σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ»


Μιλώντας στην ιστοσελίδα "footballnews24.it", ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ ρωτήθηκε για το ποια περίοδο της καριέρας του ξεχωρίζει. "Σίγουρα την θητεία μου στην Ιταλία, αλλά μετά πέρασα εξίσου καλά στην Ελλάδα όπου έπαιξα σε δύο μεγάλες ομάδες, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, με τις οποίες αγωνίστηκα στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ για τέσσερα χρόνια, διοργανώσεις που είναι ξεχωριστές για κάθε ποδοσφαιριστή. Διασκέδασα πολύ στην Ελλάδα" ήταν η απάντηση του Τσιρίλο.

Επιπλέον, ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ως "μία κατάσταση που κανείς δεν περίμενε" το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως λόγω κορωνοΐού και υπογράμμισε πως "δεν είναι εύκολο να βρούμε λύσεις και μόνο σε λίγες εβδομάδες θα μπορούμε να καταλάβουμε στα αλήθεια το αν θα έχει θετικό αντίκτυπο η επιστροφή στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα", ενώ μεγάλο μέρος της συνέντευξης αναλώθηκε στην Ίντερ λόγω της παρουσίας του Τσιρίλο στους "Νερατζούρι".

Μεταξύ άλλων, ο Τσιρίλο έπλεξε το εγκώμιο του Αντόνιο Κόντε και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αρτούρο Βιδάλ σχολιάζοντας τη φημολογία που θέλει τον Χιλιανό άσο στην Ίντερ από τη νέα περίοδο, ενώ ερωτηθείς για το ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε ποτέ, απάντησε:

"Έχω αγωνιστεί δίπλα σε πολλούς πρωταθλητές, αλλά χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος ήταν ο Ρονάλντο, το Φαινόμενο. Δυστυχώς, εκείνη τη σεζόν τον είδα να παίζει σε μόλις δύο παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Αυτό που ήταν εντυπωσιακό πάντως ήταν η ταπεινότητά του. Θυμάμαι πως μετά από μία προπόνηση, του ζήτησα εάν μπορούσε να βγούμε μία φωτογραφία, γιατί ήθελα να την κρεμάσω στο δωμάτιό μου και σχεδόν ντράπηκε. Ήταν κάατι που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση".

Σε ότι αφορά τέλος την σύγκριση μεταξύ των δύο Ρονάλντο, ο Τσιρίλο είπε: "Είναι δύο διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, αλλά για μένα ο αληθινός Ρονάλντο είναι αυτός που έπαιξα μαζί του, χωρίς αμφιβολία".

Διαβάστε ακόμη...