«Βλέπει» ξανά Εθνική η Χαντάβα

Απο inpaok.com: Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην επιστροφή της στα «γαλανόλευκα»
Πηγή: inpaok.com
«Βλέπει» ξανά Εθνική η Χαντάβα

Διαδικτυακή συνέντευξη παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Εύα Χαντάβα, η οποία τόνισε ότι στην συγκεκριμένη φάση της καριέρας της, προτεραιότητα είναι να παραμείνει στον Δικέφαλο και να επιστρέψει στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας.

Όσα είπε:

«Εννοείται πως το κεφάλαιο Εθνική είναι ανοιχτό, είναι η αγαπημένη μου ομάδα και δεν θα θελα να κλείσω την καριέρα μου στην Εθνική όπως έγινε πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο κάθε παίκτης κάνει ο,τι μπορεί για να παίξει καλά. Όμως δεν εξαρτάται μόνο από αυτό. Εάν ο προπονητής δεν με έχει στις επιλογές του δεν θα είμαι στην Εθνική. Φυσικά, οι εγωισμοί μπορούν να μπουν στην άκρη. Από τη μεριά μου είμαι διατεθειμένη να βάλουμε ένα τέλος σε ο,τι έγινε και να επιστρέψω».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκιγιέρμο Ναράνχο, ο οποίος ανέφερε ότι τ0 τεχνικό τιμ της Εθνικής παρακολουθεί την Χαντάβα καθώς την έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Αναλυτικά:

«Κάνουμε σκάουτινγκ 44 αθλήτριες. Έχουμε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και με αυτή δουλεύουμε. Όποιος μπορεί να ακολουθήσει αυτή τη φιλοσοφία, θα δεχθεί και την κλήση. Η Χαντάβα είναι εξαιρετική αθλήτρια και σίγουρα την παρακολουθούμε».

Διαβάστε ακόμη...