«Ζήτω ο ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Σπύρος Φιλίππου, μίλησε στο INPAOK και ευχήθηκε για τα 94α γενέθλια του συλλόγου.
Πηγή: inpaok.com
«Ζήτω ο ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στο INPAOK:

«Σημαντική ημέρα η 12η Απριλίου για την ιστορία του Συλλόγου μας, καθώς συμπληρώνει 94 χρόνια ιστορίας. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του αντιπροσωπεύει σπουδαία ιδανικά για τον Πόντο και την προσφυγιά, και αποτελεί ένα κοινωνικό φαινόμενο. Στο πέρασμα των χρόνων έχει προσφέρει παρά πολλούς τίτλους σε πολλά αθλήματα και αξέχαστα συναισθήματα και σπουδαίες στιγμές στην καρδιά και την ψυχή εκκατομυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια η παρουσία του κ. Σαββίδη έχει εκτινάξει τον σύλλογο και εγγυάται για ακόμη καλύτερη συνέχεια. Εύχομαι ακόμη πιο σπουδαίες στιγμές, κατακτήσεις τίτλων στο ποδόσφαιρο αλλά και στα δεκάδες τμήματα που διατηρεί. Ο καθένας μας από την θέση του να δουλέψει με συνείδηση και μεγαλύτερη ευθύνη για το μεγαλείο του κλαμπ μας.

Η συγκυρία είναι δύσκολη για όλη την ανθρωπότητα, και μέσα σε αυτή την πανδημία του Convid-19, πρέπει όλοι μας να παραδειγματιστούμε και να αντλήσουμε δύναμη από την αγωνιστικότητα, την πειθαρχία και το πάθος όλων των αθλητών και αθλητριών μας που τίμησαν και τιμούν την ομάδα μας. Ενωμένοι θα βγούμε νικητές και από αυτήν την μάχη.

12 Απριλίου 1926 – 12 Απριλίου 2020

«Εκείνοι που έζησαν πριν από μας έκαναν πολλά, αλλά δεν τελείωσαν τίποτα».

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

ΖΗΤΩ Ο ΠΑΟΚ!»

Διαβάστε ακόμη...