Οι Γάλλοι «γλεντούν» τον… ηθοποιό Όσκαρ!

Το challenge με το ρολό χαρτί έχει… σαρώσει στα social media και αρκετοί ποδοσφαιριστές ανά τον πλανήτη ανεβάζουν τα δικά τους video από το σπίτι, κάνοντας τα «μαγικά» τους.
Πηγή: inpaok.com
Οι Γάλλοι «γλεντούν» τον… ηθοποιό Όσκαρ!

Στο πλαίσιο αυτό, η γαλλική ιστοσελίδα «sofoot.com» έκανε το δικό της ιδιαίτερο αφιέρωμα για τις φορές που ένα ρολό χαρτιού επηρέασε άμεσα ή έμμεσα το ποδόσφαιρο.

Μέσα στο top 10 των Γάλλων δεν θα μπορούσε να λείπει και ο θεατρίνος Όσκαρ Γκαρθία, αφού στο κείμενο, και στην τέταρτη θέση βρίσκεται η… παράσταση του στην Τούμπα.

Μάλιστα οι Γάλλοι… γλεντούν τον Ισπανό πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Το Όσκαρ πάει στον… Όσκαρ»:

«Στη Γαλλία είδαμε τον Πασκάλ Ντουρπάζ ο οποίος μας πρόσφερε μια εξαιρετική παράσταση, αφού χτυπήθηκε από ένα ρολό χαρτί. Ο πρώην προπονητής της Τουλούζ πήρε μαθήματα σίγουρα από τον Όσκαρ Γκαρθία. Ο σημερινός προπονητής της Θέλτα είχε καθίσει για λίγους μήνες στον πάγκο του Ολυμπιακού. Και λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα φέρεται να… τραυματίστηκε από ένα ρολό χαρτιού! Αν και καμιά εικόνα δεν αποδεικνύει ότι πραγματικά τον χτύπησε, ο Όσκαρ Γκαρσία έπεσε στο έδαφος, πιάνοντας το πρόσωπο του. Ο αγώνας δε ξεκίνησε ποτέ, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να κοροϊδεύουν μέχρι και σήμερα τον Ισπανό προπονητή στα social media».

Διαβάστε ακόμη...