«Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο το νταμπλ!»

Από inpaok.com: Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Τέγια Φερφόλια, μίλησε στο INPAOK, για τη νίκη με 22-26 κόντρα στην Βέροια 2017, για την διακοπή δύο εβδομάδων που έρχεται μετά το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, για τις μεταδόσεις των αγώνων του τμήματος, μέσω του ΑΣ, για την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας, αλλά και για τον κόσμο του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο το νταμπλ!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στο INPAOK:

Για τη νίκη κόντρα στην Βέροια 2017:

«Ξέραμε πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θέλαμε και όπως συνήθως παίζουμε. Αλλά εντάξει το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε και πως πήραμε ακόμα δύο πόντους».

Για την διακοπή δύο εβδομάδων που έρχεται μετά το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών:

«Αυτή η νίκη κόντρα στην Βέροια ήταν πολύ σημαντική, γιατί στην ουσία «κλειδώσαμε» την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα στους τελικούς των play-off και το παιχνίδι κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να βελτιωθούμε ακόμα πιο πολύ, πριν την διακοπή».

Για τις μεταδόσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό και το γεγονός πως μπορούν να μας δουν οπαδοί μας που δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό, γιατί μπορούν να δουν τα παιχνίδια, οι φίλοι μου και η οικογένειά μου που ζουν στην Σλοβενία, μάλιστα οι γονείς μου είναι πάρα πολύ χαρούμενοι που μπορούν και με βλέπουν».

Για την Εθνική Σλοβενίας στην οποία συμμετέχει:

«Τώρα θα παίξουμε προκριματικούς αγώνες για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κόντρα στην Γερμανία, πρώτα στην έδρα μας και μετά στην έδρα τους. Είναι μια πολύ δυνατή και σκληρή ομάδα, πρέπει να είμαστε προσεκτικές, ώστε να μπορέσουμε να προκριθούμε».

Για τον κόσμο:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες, γιατί φέτος νιώσαμε πολύ κοντά μας τον κόσμο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στον τελικό του κυπέλλου, δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς ώστε να παίξουμε ακόμα καλύτερα και θέλω να τους καλέσω όλους τώρα στα τελευταία μας παιχνίδια και κυρίως στους τελικούς, ώστε να πανηγυρίσουμε και όλοι μαζί στο τέλος το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...