«Ο ΠΑΟΚ δεν ανταπεξήλθε σωστά»

Από inpaok.com: Ο Γιάννης Μαντζουράκης σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με 1-0 την περασμένη Κυριακή.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ δεν ανταπεξήλθε σωστά»

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να δώσει ένα μέτριο τέμπο, ρίχνοντας τον ρυθμό γιατί τον συνέφερε και το κατάφερε. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε στοιχεία ταχύτητας και κίνησης. Είχε μία άσχημη μέρα, δε δημιούργησε φάσεις. Η μεγάλη αδυναμία του ΠΑΟΚ ξεκινούσε από το κέντρο, όπου ο Ολυμπιακός διέθετε μία τριάδα παικτών με αντοχή που φρόντισαν πρώτα την άμυνα και μετά το επιθετικό κομμάτι.

Ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε τις στατικές φάσεις που είναι το ατού του. Αλλά τελείωσε πια αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν άλλα 10 αμφίρροπα παιχνίδια στα πλέι οφ απέναντι σε ισάξιες ομάδες. Πάντως, το πλεονέκτημα που απέκτησε ο Ολυμπιακός είναι σημαντικό».

Ακόμη πρόσθεσε: «Είσαι κοντά στη νίκη σε ντέρμπι όταν φροντίζεις για την άμυνά σου, κάτι που δεν έκανε ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους για δύο φάσεις όταν ξανοίχτηκε ο ΠΑΟΚ. Έπαιξε με τον Ραντζέλοβιτς που έχει ανασταλτικά στοιχεία για να κρατάει τον Γιαννούλη, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν φρόντισε να παίξει από την πλευρά του Μπα, που έχει αδυναμία ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο στρεσάρισμα που προκαλούσε η κρισιμότητα του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε γιατί πήρε τον χώρο του κέντρου. Έκανε μία κίνηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ βάζοντας δύο επιθετικούς, αλλά νομίζω πως άξιζε ο Λάμπρου με βάση την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι».

Διαβάστε ακόμη...