Ζυγούρα:«Χτίζουμε πάνω στις περσινές βάσεις»

Από e-handball.gr : Λίγο μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, η Αγνή Ζυγούρα μιλώντας στο e-handball.gr κάνει τον πρώτο απολογισμό μετά την επίτευξη του πρώτου στόχους της χρονιάς. Σχολιάζει επίσης το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών αλλά και το Ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ.
Πηγή: e-handball.gr
Ζυγούρα:«Χτίζουμε πάνω στις περσινές βάσεις»

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr:

Για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες και ικανοποιημένες που πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς. Σίγουρα είναι διαφορετικό όταν πιάνεις το τρόπαιο στα χέρια σου και το πανηγυρίζεις με όλο τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο να μας υποστηρίξει. Όσο περνάει ο καιρός όμως τα συναισθήματα αυτά σβήνουν σιγά σιγά γιατί υπάρχει και ο επόμενος στόχος που είναι το πρωτάθλημα. Οι βάσεις μπήκαν από πέρσι. Ήμασταν μια καινούργια ομάδα στην ουσία και κατακτήσαμε το νταμπλ. Φέτος όμως χτίζουμε πάνω στις περσινές βάσεις και θέλουμε να εξελίξουμε το παιχνίδι μας και όχι μόνο. Την φυσική μας κατάσταση και όλα αυτά τα στοιχεία που θα μας κάνουν να πρωταγωνιστήσουμε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Η παρθενική μας εμφάνιση φέτος στο Ευρωπαϊκό κύπελλο και μάλιστα καταφέραμε να προκριθούμε και στο δεύτερο γύρο, όπου αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες από την Γιαγκόντινα, πρωταθλήτρια Σερβίας. Ίσως αν ήταν διαφορετικό και το τάιμινγκ εκείνων των παιχνιδιών ίσως να προχωρούσαμε κι άλλο. Αυτό φυσικά μας δίνει ελπίδα όχι μόνο για την επόμενη χρονιά, αλλά και για τα άλλα χρόνια ότι το ταξίδι μας στην Ευρώπη θα πάει πολύ καλύτερα».

Για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών: «Είδαμε ότι φέτος η Νέα Ιωνία κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με καινούργιο προπονητή, φρέσκο ρόστερ και νεαρό μέσο όρο ηλικίας αλλά φαίνεται ότι σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά της και κατά πως φαίνεται θα είναι και ο αντίπαλός μας στα πλέι-οφ. Η Βέροια 17 επίσης είναι μια ομάδα που βάζει χρήματα στο γυναικείο χάντμπολ και η Αναγέννηση Άρτας. Ήδη λοιπόν έχουμε τέσσερις ομάδες αλλά σίγουρα χρειάζονται χρόνο έτσι ώστε το γυναικείο πρωτάθλημα χάντμπολ να μπορέσει να τραβήξει τα μάτια του κόσμου με το επίπεδό του».

Διαβάστε ακόμη...