Πρώτη μάχη με ΟΦΗ στην Κρήτη

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απόψε (7/1) στις 21:30 στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων (η ρεβάνς θα γίνει στην Τούμπα στις 15/1 στις 15:00) για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: inpaok.com
Πρώτη μάχη με ΟΦΗ στην Κρήτη

Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από το «COSMOTE TV».

Ο Δικέφαλος έχει κατακτήσει σερί τα τρία τελευταία Κύπελλα (2017, 2018 και 2019) και φέτος θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα από τη δημιουργία της Α' Εθνικής και μετά (έπειτα από τη σεζόν 1959-60) που θα φτάσει σε τέσσερις συνεχόμενες κατακτήσεις.

Προς το παρόν μοιράζεται το καλύτερο ρεκόρ με τον Παναθηναϊκό που είχε τρία σερί Κύπελλα μέσα στη δεκαετία του '90 (1994, 1995 και 1996).

Ο ΠΑΟΚ έχει ταξιδέψει στην Κρήτη με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Οι Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί, Πόντους Βέρνμπλουμ και Λέο Ζαμπά παραμένουν στα «πιτς» με τραυματισμούς, ενώ λόγω προβλημάτων έμειναν εκτός και οι Λέο Μάτος και Ντούγκλας Αουγκούστο, όπως και ο Ζίβκοβιτς για να ξεκουραστεί.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή ο Φερέιρα είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι και Άκπομ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικός σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στον ΟΦΗ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης και στην άμυνα οι Βαρέλα, Ίνγκασον, Ροντρίγκο και Γιαννούλης (ίσως τον αφήσει εκτός και παίξει αριστερό μπακ ο Βιεϊρίνια).

Στη μεσαία γραμμή προβάδισμα έχουν ο Εσίτι μαζί με τον Μίσιτς, ενώ θέση διεκδικεί και ο Μαουρίσιο.

Στην επίθεση θα παίξουν οι Λημνιός, Βιεϊρίνια (ίσως Λάμπρου αν ο Πορτογάλος πάει αριστερό μπακ), Πέλκας (θέση διεκδικεί και ο Μπίσεσβαρ) και φουνταριστός ο Άκπομ.

Διαβάστε ακόμη...