«Θρίλερ» με Τσάπμαν!

Από paok24.com: Τη στιγμή που ο Μπόμπι Μπράουν μετράει αντίστροφα από σήμερα για το ταξίδι και την άφιξή του αύριο στη Θεσσαλονίκη, η έτερη μεταγραφική υπόθεση που απασχολεί τον ΠΑΟΚ φαίνεται να παρουσιάζει... εμπλοκή!
Πηγή: paok24.com
«Θρίλερ» με Τσάπμαν!

Ο λόγος για τον Κλιντ Τσάπμαν, ο οποίος ναι μεν σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να φορέσει τα "ασπρόμαυρα" στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αλλά ακόμα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Πέζαρο!

Μάλιστα, ο ιταλικός σύλλογος εξέδωσε πριν από λίγο και σχετική ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως αφενός δεν έχει καμία πρόταση για την παραχώρηση του 31χρονου φόργουορντ (στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος για buy out ύψους 15 χιλιάδων ευρώ) και αφετέρου πως ο Αμερικανός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει διαφορετική θεραπεία σε σχέση με αυτή που ακολούθησε την περίοδο των γιορτών.

Το βέβαιο είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Τσάπμαν δεν μπορεί να υπολογίζεται για τον κυριακάτικο "τελικό" με τον Άρη, σε αντίθεση με τον Μπόμπι Μπράουν που καλώς εχόντων των πραγμάτων το Σάββατο θα προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες...

Διαβάστε ακόμη...