«Έχουμε ανάγκη τη νίκη με τον Εθνικό»

Από inpaok.com: Ο παίκτης πόλο του ΠΑΟΚ, Γιώργος Καλαϊτζής, μίλησε στο INPAOK, για την ήττα από την Βουλιαγμένη, για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό, για τις συζητήσεις που υπάρχουν στην ομάδα για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα,
Πηγή: inpaok.com
«Έχουμε ανάγκη τη νίκη με τον Εθνικό»

για την σεζόν μέχρι στιγμής, αλλά και για τον κόσμο των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από την Βουλιαγμένη:

«Ήμασταν αρκετά καλοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, εκτός από ένα σημείο στο τέταρτο οκτάλεπτο, που ολιγωρήσαμε , όπου η Βουλιαγμένη με ένα σερί 0-3 ξέφυγε στο σκορ. Αλλά γενικότερα θεωρώ πως ήμασταν αρκετά καλοί κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τελείως διαφορετικούς στόχους από εμάς.

Η Βουλιαγμένη πάντα στοχεύει στους τελικούς και το κύπελλο, σε αντίθεση με εμάς που αυτή την στιγμή στόχος μας είναι η είσοδος στα Play-Off. Ήμασταν αρκετά σοβαροί, καταφέραμε κιόλας να ισοφαρίσουμε σε κρίσιμο σημείο, αλλά η Βουλιαγμένη έδειξε την ποιότητά της ως ομάδα.

Εμείς είχαμε άσχημα στατιστικά στον παίκτη παραπάνω αφού από τις 10 φορές που είχαμε το πλεονέκτημα, βάλαμε μόνο δύο γκολ, ενώ η Βουλιαγμένη είχε 5 στα 10 και πιστεύω πως κρίθηκαν πολλά εκεί».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Πειραιά:

«Έχουμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς για να μείνουμε κοντά στα Play-Off, διότι μετά έρχεται και το τελευταίο παιχνίδι του Α’ γύρου στην έδρα μας κόντρα στον Πανιώνιο. Στοχεύουμε και στα δύο παιχνίδια στις νίκες και θέλουμε ουσιαστικά να διορθώσουμε κάποιες από τις ήττες, που κάναμε, στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το αν έχει συζητήσει η ομάδα γιατί δεν έρχονται οι νίκες παρά τις καλές εμφανίσεις:

«Σίγουρα, συζητάμε επί του θέματος πάρα πολύ και πριν τις προπονήσεις και πριν τους αγώνες, ενώ δείχνουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, κυρίως στο Ποσειδώνιο, αλλά και εκτός ενώ παίζουμε καλά και σίγουρα δεν είμαστε κακοί, υπάρχουν κάποια νεκρά διαστήματα της ομάδας στα οποία ο αντίπαλος κάνει ένα μικρό σερί, ξεφεύγει και μετά επειδή δεν είμαστε αρκετά έμπειρη ομάδα και δεν έχουμε ακόμα και την ποιότητα, ώστε να βρούμε το ψυχολογικό σθένος, για να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Επομένως, κάποια μικρά νεκρά διαστήματα στα οποία ο αντίπαλος κάνει ένα μικρό σερί και παίρνει προβάδισμα, είναι αρκετό έτσι ώστε να μείνουμε πίσω στο σκορ και να μην μπορούμε να κυνηγήσουμε μετά».

Για το πως βλέπει την σεζόν μέχρι τώρα:

«Η αλήθεια είναι πως περίμενα να έχουμε καλύτερη συγκομιδή στον πρώτο γύρο. Βέβαια παίζουν πολλά ρόλο, όπως οι αρκετοί τραυματισμοί που είχε η ομάδα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και η έλλειψη φιλικών αγώνων, που θεωρώ μας στοίχισαν αρκετά στον πρώτο γύρο.

Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι άμα είμαστε σοβαροί στην συνέχεια, θα πετύχουμε τους στόχους μας και πιστεύω πως θα πλασαριστούμε σε καλή θέση, αρκεί να είμαστε σοβαροί».

Για τον κόσμο:

«Η αλήθεια είναι πως το κολυμβητήριο είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα, θέλουμε την στήριξη του κόσμου και με αυτούς στο πλάι μας, σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο, ώστε να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...